Lån uten sikkerhet - Søk nå!
Ønsket lånebeløp 150 000 kr
 
Løpetid 5 år
 
2330 kr/mnd
Én søker
2330 kr/mnd
Med medsøker
2301 kr/mnd

Eksempelrente: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

ATV-lån - Rente fra 7,9% 

Ny ATV til våren? Med et ATV-lån kan du finansiere drømmen om ATV og kjøre gjennom gjørmen med et smil. Hos CompareKing så hjelper vi deg med å søke om lån til ATV på dagen.

Hvorfor søke om lån til all-terrain-vehicle hos oss?

Du får svar på dagen, ofte innen 15 minutter etter at du søkte. Vi gjør vårt beste for å sørge for at du får et lånetilbud du er fornøyd med. Hvis du er på utkikk etter en lang nedbetalingstid så kan være samarbeidsbanker tilby inntil 15 år med en gunstig effektiv rente fra 7.5%. 

I tillegg til å finne det beste lånetilbudet på markedet, så sparer du også tid. Det eneste du trenger å gjøre er og sende inn en uforpliktende lånesøknad, så fikser vi resten for deg. Hvis du har lyst å søke om lån til motorsykkel eller caravanlån så kan vi også hjelpe deg med det. 

Søk om lån

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vår enkle elektroniske søknad. Så snart vi mottar den så tar vi kontakt med bankene og sørger for at du får deres beste tilbud – enkelt og greit.

Har du lyst å lære mer om lån før du søker? Ta en titt inne på vårt læresenter, her vil du finne gode artikler og nyttige tips som kan hjelpe deg med å bli en bedre forbruker.

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18