Signer lånesøknaden med BankID
Lån uten sikkerhet - Søk nå!
Ønsket lånebeløp 150 000 kr
 
Løpetid 5 år
 
2330 kr/mnd
Én søker
2330 kr/mnd
Med medsøker
2301 kr/mnd

Eksempelrente: 13,35% (150 000 kr, eff.rente 15.10%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, kostnad 64 582 kr, totalt 214 582 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

Lån med BankID


BankID er noe de fleste av oss har i dag, og denne digitale identifiserings- og legitimeringsformen kan brukes til å signere lånesøknader på nett og til å logge inn på offentlige tjenester.

Bankene vi samarbeider med bruker BankID i forbindelse med sine lånesøknader og du kan dermed både legitimere deg og signere lånedokumentene på nett. I praksis betyr dette at behandlingstiden på din lånesøknad blir raskere.

Hva er det?

BankID er en personlig og enkel måte man kan bruke for å legitimere seg elektronisk på, og man kan dermed også bruke BankID til å signere dokumenter på nett. Løsningen er et samarbeid mellom alle bankene i Finansnærings Fellesorganisasjon og er et verktøy som gir bankkunder en enklere hverdag og banklån. Har du spørsmål vedrørende BankID kan du kontakte din bank eller gå til siden www.bankid.no for mer informasjon.

Sikkert og fleksibelt

BankID gjør at du får en forenkling og ikke minst større fleksibilitet i din hverdag, og det å signere dokumenter og de påfølgende legitimeringsprosessene blir mye enklere. Når du skal søke lån på nett unngår du derfor unødvendig tapt tid og pengene vil være raskere på din konto. 

 

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18