Lån uten sikkerhet - Søk nå!
Ønsket lånebeløp 150 000 kr
 
Løpetid 5 år
 
2330 kr/mnd
Én søker
2330 kr/mnd
Med medsøker
2301 kr/mnd

Eksempelrente: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

Billån uten sikkerhet  

Har du lyst å kjøpe deg en Tesla Model S eller en en BMW i3? Vi hjelper deg med å finne den beste bilfinansiering på markedet slik at du kan investere i drømmebilen. Du kan låne inntil 500 000 kroner med en effektiv rente fra 8.6%. 

Et bilkjøp er en av de vanligste grunnene til at nordmenn velger å ta opp et lån. Det finnes ulike typer bilfinansiering slik som billån med sikkerhet og uten sikkerhet.  

Mens et billån uten sikkerhet er et lån hvor du ikke trenger å stille pant så er et billån med sikkerhet et lån hvor du stiller bilen som pant for lånet. Et lån uten sikkerhet vil vanligvis ha en høyere rente enn et lån med sikkerhet.

Billån På Dagen

I de siste årene har det blitt populært med billån på dagen. Et lån på dagen er et lån hvor du får svar samme dag og lånet kan være på konto allerde innen 1-2 virkedager etter at lånet ble innvilget. For å kunne søke om et forbrukslån på dagen må du bruke BankID. 

Et billån på dagen uten sikkerhet er et godt alternativ om du er på utkikk etter rask og enkel bilfinansiering. Som oftest vil bankene kunne tilby billån på dagen uten sikkerhet opptil 400 000 kroner med en fleksibel nedbetalingstid inntil 15 år.

Hvis du er på utkikk etter fleksibel finansiering for et mindre beløp(5000-20 000 kroner) så er det mulig du burde vurdere et kredittkort eller et smålån, men det er kun om du har god kontroll på personlig økonomi. 

Sammenlign billån på dagen

Renten du får på billånet ditt vil variere fra tilbyder til tilbyder. Et billån på dagen uten sikkerhet vil normalt sett ha en effektiv rente mellom 8.6-25%. Ved å bruke CompareKing.no så kan du motta uforpliktende tilbud på billån, caravanlån og MC-lån. Deretter kan du sammenligne lånetilbudene og velge det tilbudet som passer deg best. Ved å sammenligne tilbud kan du spare tusenvis av kroner på ditt billån.

Søk om bilfinansiering med CompareKing.no

Klar for å søke om bilfinansiering? La oss hjelpe deg med å låne penger! Vi tar søknaden til våre samarbeidsbanker og kjemper om deres beste tilbud - enkelt og raskt. Sørg for at du får den beste bilfinansieringen på markedet, søk i dag! 

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18