Bli Partner – Tjen Ekstra Penger
Lån uten sikkerhet - Søk nå!
Ønsket lånebeløp 150 000 kr
 
Løpetid 5 år
 
2330 kr/mnd
Én søker
2330 kr/mnd
Med medsøker
2301 kr/mnd

Eksempelrente: 13,35% (150 000 kr, eff.rente 15.10%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, kostnad 64 582 kr, totalt 214 582 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.

Trygt & Enkelt

Bli Partner – Tjen Ekstra Penger

Dersom du har et nettsted med trafikk så er vi interessert i å komme i kontakt med deg. Provisjonsmodellen som vi tilbyr våre affiliates, er meget attraktiv og den sikrer deg at du tjener mer penger på den trafikken du allerede har.

Slik kommer du i gang   

CompareKing samarbeider med Adservice for å kvalitetssikre samarbeidet med våre affiliates. Som en nøytral tredjepart vil Adservice verifisere og måle antallet leads som kommer inn via dine lenker til CompareKing.no. Gjennom Adservice får du en god oversikt over hvilke resultater din webside har generert. I tillegg kan du sjekke hvor mye du til en hver tid har i opptjent provisjon.

Du finner mer informasjon om dette på Adservice.com

Noen krav til våre affiliatepartnere

Vi stiller enkelt krav til våre partnere, og viktigst av disse er at sidene ikke inneholder materiale som er av pornografisk natur. Videre forventer vi at våre affiliatepartnere gjør en god jobb med å tilrettelegge innhold fra CompareKing.no på sine sider. Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt direkte med Adservice. 

Søk på vårt affiliateprogram

   adservice

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18