10 Tips For Deg Som Er Keen På å Spare Penger! | Livsstil | CompareKing
10 Tips For Deg Som Er Keen På å Spare Penger!

10 Tips For Deg Som Er Keen På å Spare Penger!

Uavhenging av hvem du er og din økonomiske situasjon, her er 10 tips for deg som er på utkikk etter å spare penger.

#1 Budsjettering

Ja, du har nok hørt det før. Dette er et ord som stadig går igjen på Luksusfellen. Å planlegge for hvordan du skal bruke pengene dine er utolig viktig. Med en solid plan er det lettere å identifisere områder hvor du kan kutte ned forbruket slik at du kan spare penger.

#2 Slå opp med TV-abonnementet

Det er kult å ha 160 forskjellige kanaler men faktumet er at du kan kun se på en TV-kanal om gangen. Kanskje det er på tide å justere pakken din slik at du får en lavere månedsavgift? Hvis du ikke bruker TV i det hele tatt bør du bruke anledingen til å si opp abonnementet ditt. Ja, vi vet at det gjør vondt, men noen ganger så er det den beste løsningen.

#3 Det er ikke vanskelig å lage kaffe.. Hint.. Hint

Det er bare innse det, de fleste av oss kan ikke leve uten koffein. Hvis du er en av mange som er avhenging av koffein er det på tide å investere in en god kaffemaskin, en pose kvalitetsbønner fra Friele og en pose med filter(kjøp gjerne to slik at du ikke går tom første uke). Kaffebrenneriet blir ikke billigere med årene så det er bare å slå til!

#4 Bruk offentlig transport

Hvis du har mulighet for å syke til jobb, hvorfor ikke bruke muligheten? Hvis dette er umulig så tilbyr de fleste byer i Norge et habilt tilbud når det kommer til offentlig transport. Ved å minimere bilbruk så sparer du penger på drivstoff, bompenger og parkeringsavgifter.. Vent, det er mer.. Du kan også spare penger på bilforsikringen din! Det er hva vi kaller konge!

#5 Lommeboken setter ikke pris på støttemedlemskap

Dere vet hvem dere er! På tide å kutte pengene du donerer til ditt lokale treningssenter(ikke Røde Kors selvføgelig!). Avgiften du betaler for medlemskapet ditt er en unødvending avgift om du ikke bruker det. Er det virkelig nødvending med et medlemskap når du ikke vet hvor treningssenteret er engang?

#6 Pakk din egen nistepakke

Du kan spare opptil 400-500 kroner måneden om du pakker din egen lunsj. Dette tilsvarer nesten 6000 kroner årlig! Det i seg selv er vel nok motivasjon? Hvis du er heldig så har du en ektefelle eller samboer som kan lage nistepakken for deg.

#7 Finn et kredittkort som passer til livsstilen din

Hvordan bruker du kredittkortet ditt? Avhenging av hvordan du bruker kredittkortet ditt så er det nyttig å sammenligne kredittkortene i markedet slik at du finner et kredittkortsom er tilpasset dine behov. Hvis du bruker mye penger på shopping så lønner det å få seg et kort som tilbyr cashback. Det er viktig å spare penger hvor det er mulig.

#8 Sett up AvtaleGiro / eFaktura

Glemsk eller uorganisert? Sett up AvtaleGiro i dette øyeblikk. Ved å sette opp AvtaleGiro vil banken betale regningene dine for deg. Hvor utrolig irriterende er det ikke å motta et purregebyr på 63 kroner pågrunn av sen betaling?

#9 Kutt ....n

Det setter seg i klærne, det ødelegger helsen og lommeboken din, hva snakker vi om? Akkurat, det er på tide å stumpe røyken for godt. Tygg tyggis istedenfor!

#10 Les disse tipsene om igjen! og sørg for at du iverksetter tiltak umiddelbart

By , 18 Nov 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18