Dette Avgjør Hva Du Betaler i Forsikringspremie | Forsikring | CompareKing
9 Ting Som Avgjør Hva Du Betaler i Forsikringspremie

9 Ting Som Avgjør Hva Du Betaler i Forsikringspremie

Du har akkurat søkt om bilforsikring for den nye Audien du har kjøpt. Forsikringsselskapet sender deg en e-post med en forsikringspremie du synes er urimelig høy. Hvorfor er prisen så høy? Finn svaret på spørsmålet ditt nedenfor.

1. Alder

Alder på eieren av bilen.

3. Erfaring

Dette refererer til antall år sjåføren har hatt førerkortet. Normalt sett så får du et lavere forsikringspremie om du har mer enn 4-5 års kjøreerfaring.

5. Produksjonsår

Året bilen din er registrert i vil påvirke premie du betaler. Generelt sett, jo eldre bilen din er, jo lavere premie. Dette varierer selvsagt.

7. Motortype

De fleste forsikringsselskaper slik som Tryg, Gjensidige og Frende pålegger høyere forsikringspremier på biler med turbo motor. Noen selskaper vil til og med avslå søknanden din om bilen din er motoren din er modifisert for ytelse.

8. Biltype

For eksempel, premiumet du betaler for firehjulstrekk er sannsynligvis lavere enn det du betaler for en tohjulstrekk pågrunn av kjøreegenskaper.

9. Kjønn

Dette gjelder ikke for alle forsikringsselskap, men noen selskaper har lavere premium for kvinnlige sjåfører eller vica versa. Dette er basert på selskapets individuelle statistikk.

Som en generell tommelfingerregel, hvis du kjøper en bilforsikring for en ny bil bør du sørge for at forsikringssummen er lik kjøpesummen. For eldre biler bør du forsikre bilen din basert på markedsverdi. Det er alltid bedre å forsikre litt ekstra enn litt mindre - på den måten kan du være sikker på at du vil motta full betaling i tilfelle uhellet skulle være ute.

By , 12 Nov 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18