11 Gavetips Som Du Sent Kommer Til å Glemme | Livsstil | CompareKing
11 Gavetips Som Du Sent Kommer Til å Glemme

11 Gavetips Som Du Sent Kommer Til å Glemme

Her finner du noe for noe for alle. Vel, nesten alle..

1. 3D-printing penn

3D-utskrift er fremtiden. Bare tenk på hvor mange mennesker vi kunne reddet om vi kunne printe organer? Uansett, en ekte 3D-printer koster over 20 000 kroner. Hva med å kjøpe en 3D-printing penn? Ja, det finnes faktisk! Denne pennen heter 3Doodler og koster ca 550 kroner.

2. Sneaker strømper

Det er vanskelig å være for kul for kule strømper. Hvem bruker vel vanlige strømper i disse dager? Sneaker strømper er festlige strømper som ser ut som sneakers.

3. Hjemmelagde kjeks

Hvem liker ikke hjemmelagde kjeks? Ikke bare smaker det godt men det ligger også en del arbeid bak det. Det er tanken som teller.

4. En kameralinse for smarttelefon

Det er faktisk mulig å feste en kameralinse på iPhone eller en annen smarttelefon. Photojojo.com tilbyr en fullverdig pakke som inneholder alt du skulle trenge for å gjøre smarttelefonen til et ekte kamera. Utrolig, ikke sant?

5. Et annerledes bursdagskort

Er du på utkikk etter et utradisjonelt gavetips? Da burde du sjekke ut Terrapin sine kort. Her kan du velge mellom flere stilige kort, enten det er et bilde av motorsykkel eller en setning hvor det står “Fuck yeah, it is a birthday certificate”. Utradisjonelt, men kult!

6. Kunst

Hvem har sagt at kunst trenger å koste millioner? På Tappan Collective kan du finne kunst til enhver prisklasse. Hvis du ikke finner en passende gave, kanskje du kan kjøpe noe til deg selv?

7. En kaktus

En kaktus er en enkel plante å ta vare på, den lever lenge og de ser ikke verst ut heller. Kjøp en liten potte med noe jord, sett kaktusen inn og strø noen steiner over. Voila! Gaven din kommer garantert til å bli husket..

8. Espresso kopper

Hvis du er på utkikk etter et gavetips som garantert kommer til å slå ann burde du vurdere espresso-kopper. Nordmenn elsker å drikke kaffe, enten det er en Starbucks-latte eller hjemmebrygget Friele kaffe. Kjøp et par espresso-kopper så skal du se noen som blir glad!

9. Vin karaffel

Hvis du er på utkikk etter en gave for en som liker vin så burde du vurdere en vin karaffel. De finnes i mange forskjellige former og de trenger ikke å koste så mye heller.

10. Gjør matlaging enkelt med Sous Vide

I disse dager trenger du ikke å være en mesterkokk for å lage gode måltid. Det trenger ikke heller å ta lang tid. Kjøp en Sous Vide og bli kongen av kjøkkenet ditt!

11 . En kinobillett

Et enkelt, men praktisk gavetips er en kinobillett. Folk flest liker å se på film :)

By , 06 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18