Tips fra noen av verdens rikeste forretningsmenn | Livsstil | CompareKing
verdens rikeste

11 Tips Fra Noen Av Verdens Rikeste

Du bør virkelig ikke ta råd fra hvem som helst når det kommer til det å tjene penger. Det finnes mange millionærer i verden, men ikke fullt så mange milliardærer. Hvis det er noen du bør høre på så er det folk som har bygget formuene sine fra ingenting til flere milliarder norske kroner.

Her har vi samlet 11 tips fra noen av verdens rikeste forretningsmenn:

Jack Ma

Formue: 53 milliarder

jack ma

(Wikipedia.org) 

Hvis du kjenner til Alibaba Group så vet du garantert hvem Jack Ma er. Jack Ma er en kinesisk gründer som ofte blir omtalt som en av de mest sukessrike forretningsmennene i Asia. Han mener at holdning og instilling er viktigere enn evner.

Her er Jack Ma’s 4 råd for deg som har lyst å nyte suksess:  

1. Ansett folk som er smartere enn deg selv

Hvis du vil at selskapet ditt skal nå nye høyder så må du ansette noen som er bedre enn deg selv. Videre så er det viktig å inspirere disse ansatte slik at de gjør sitt yttereste for deg.

2. Kunden kommer alltid først

Hvis det er en regel du aldri må glemme så er det at kunden kommer alltid først, uansett! Så lenge du setter kunden først så er det meget sannsynlig at du kommer til å nyte suksess på veien.  

3. Tilpass deg lynraskt

Som en leder må du stadig tilpasse deg nye trender og alltid være på utkikk etter muligheter som andre ikke ser. Alltid vær på utkikk etter nye trender og sørg for at du tilpasser deg lynraskt!

4. Lær av dine feil

Sørg for at du lærer av feilene dine. I tillegg burde du alltid være på utkikk etter å lære nye ting. Kunnskap er makt!

Richard Branson

Formue: 30 milliarder

(Wikipedia.org) 

Richard Branson er en britisk forretningsmann som blant annet har startet Virgin Mobile og Virgin Atlantic. I en alder av 20 år så etablerte sin første platebutikk og dette var den første brikken i hans enorme forretningsimperie.

Her er Richard Branson’s råd:

5. Vær stolt

En av de viktigste prinsippene når du bygger et selskap er at du burde være stolt over det du gjør. Hvis du er stolt så vil dette motivere dine ansatte og de vil la seg inspirere.

6. Et selskap er aldri perfekt

Å skape et perfekt selskap er umulig. Som en gründer må du alltid være sulten etter mer. Sørg for at du alltid er sulten uansett hvor mye suksess du får på veien.

Li Ka-shing

Formue: 185 milliarder

(Wikipedia.org)
 

Li Ka-shing er en av de største eiendomsutbyggerne i verden og han er regnet som den rikeste mannen i Asia. Imperiet hans strekker seg gjennom 52 land og ansetter mer enn 270 000 mennesker.

Han gir deg de følgende tipsene:

7. Vær ydmyk

Selv om du har gjort det bra for deg selv så må du alltid være ydmyk og sette pris på hvert måltid. Husk hvor du kom fra og lev deretter.

8. Bruk penger på å utvide nettverket ditt

Bruk 500 kroner hver måned på å utvide nettverket ditt. Sørg for at du kommer i kontakt med folk som vet mer enn deg og som har tjent mer penger enn deg. 

9. Du kan alltid bli bedre

Selv om du er opptatt så er det viktig at du setter vekk litt penger hver måned som du kan bruke på å forbedre kunnskapen din, enten det er deltagelse på en seminar eller kjøp av en ny bok. Du kan alltid lære mer og bli bedre.

10. Ta en pause

Arbeid er viktig, men det er nesten like viktig å kunne koble av. Sørg for at du tar en pause av og til. Ved å koble av så sørger du for at du fortsatt har lidenskap for arbeidet ditt. ”It is not a sprint, it is a marathon”.

Donald Trump

Formue: 18 milliarder

(Wikipedia.org) 

Listen er ikke komplett uten den frittalende amerikanske forretningsmannen som eier Trump Organization.

Her er Donald Trump’s viktigste tips:

11. Vær seig

Av alle råd som Donald Trump kan gi deg så er dette kanskje det viktigste. Du må være seig. Selv om du møter mye motgang på veien så er det viktig at du er tøff og pusher på i riktig retning. Aldri gi opp!

Har du noen tips som burde vært inkludert i listen? Del gjerne med oss! 

 

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 12 Sep 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18