Hit Kan Du Dra På Ferie For Under 500kr | Livsstil | CompareKing
3 Nydelige Steder Du Kan Dra For Mindre enn 500 Kroner!

3 Nydelige Steder Du Kan Dra For Mindre enn 500 Kroner!

Ukene kan fort bli lange når solen skinner ute og du sitter innestengt på kontoret. Kjenner du deg igjen? Hva med å bestille en liten tur til utlandet? Hvis du er en av de som har lyst å dra på ferie, men samtidig har lyst å spare litt penger så har du kommet til riktig plass. Her er 3 nydelige steder du kan dra for mindre enn 500 kroner.

Malta

Du har gjerne hørt om Malta, men vet kanskje ikke så mye om stedet. Det er masse å gjøre i Malta, du kan blant annet utforske 7000 års historie og spektakulær arkitektur. I tillegg har du hvite strender og klart blått vann. Høres det fristende ut? Det beste av alt, Norwegian tilbyr enveisbilletter fra Oslo til Malta for under 500 kroner.

Barcelona

Hvis du har lyst på det beste av to verdener så burde du vurdere en tur til Barcelona. Ikke bare har Barcelona flotte strender, men denne byen har også gode muligheter for shopping. Hvis du er interessert i historie så har du også mange flotte steder du kan besøke. I forhold til flybilletter så er det Norwegian som stikker av med seieren, du får en enveisbillett for under 500 kroner fra Oslo.

Berlin

Har du noen gang besøkt Berlin? Hvis ikke så er det absolutt på tide. Det er nok å bruke tiden på mens du er i Berlin. Du kan blant annet besøke Berlinmuren, Berlin Zoo og Alexanderplatz. En utrolig spennende by som har mye å by på! SAS tar deg fra Oslo til Berlin for under 400 kroner.

Kjenner du til 3 nydelige steder du kan dra for mindre enn 500 kroner? Del gjerne med oss i kommentarfeltet!

By , 04 Jun 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18