3 Ting Du Må Vite Om Gebyrfritt Kredittkort | Kredittkort | CompareKing
3 Ting Du Må Vite Før Du Søker Om Et Gebyrfritt Kredittkort

3 Ting Du Må Vite Før Du Søker Om Et Gebyrfritt Kredittkort

Et gebyrfritt kredittkort kan være et godt valg hvis du er på utkikk etter et billig kredittkort. Før du søker så er det 3 ting du burde være klar:

  

1) Ikke slå deg løs når du søker om et gebyrfritt kredittkort

Enkelte banker tilbyr en kredittgrense opptil 100 000 kroner og det kan gjerne være fristende å slå seg litt løs når du først skal søke. Et kredittkort skal kun brukes på småløp og ved eventuelle reiser. Hvis du virkelig trenger 100 000 kroner så burde du heller vurdere å refinansiere boliglånet ditt eller ta på et forbrukslån uten sikkerhet. Luksusfellen på TV3 trenger nye deltakere, ikke bli en av dem!

2) Fokuser på den rentefrie perioden

Mange har en tendens til å fokusere ekstra mye på den effektive renten, men det er i grunn ikke så relevant om du har planlagt å nedbetale den utestående balansen i tide(noe du bør gjøre!). I stedet burde du fokusere på å finne et gebyrfritt kredittkort med ekstra lang rentefri periode slik at du har bedre tid på deg når regningen skal betales.

3) Er kredittkortet virkelig gebyrfritt?

Noen finansieringsselskap påstår at kredittkortet deres er gebyrfritt, men det er ikke alltid slik. Når du sjekker gjeldsbrevet sørg for at du leser mellom linjene og sjekker at kredittkortet virkelig er helt gebyrfritt(ingen gebyrer ved bruk i inn- og utland). Videre så burde du dobbelsjekke at kortet ikke har årsavgift, administrasjonsgebyr eller overtrekksgebyr. Er du klar for å søke? La CompareKing hjelpe deg med lånesøknaden slik at du kan spare tid og penger!

By , 27 Jul 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18