Firmaer Du Kan Starte For Under 1500 Kroner | Livsstil | CompareKing
Har Du En Gründer i Magen? 3 Virksomheter Du Kan Starte For Mindre enn 1500 Kroner

Har Du En Gründer i Magen? 3 Virksomheter Du Kan Starte For Mindre enn 1500 Kroner

Sommeren nærmer seg med stormskritt og det er på tide å tjene litt ekstra penger. De finnes flere forskjellige måter å tjene penger på, enten det er å selge boller eller å lage din egen iPhone app. Her tar vi en titt på 3 virksomheter du kan starte for mindre enn 1500 kroner.

Lag accessories

Har du et skjult talent for å lage accessories? Med litt kreativitet så kan du lage både halsbånd, ringer, armbånd eller ringer. Trendy tilbehør er noe de fleste fashionistas er på utkikk etter. De beste av alt, du trenger ikke mer enn 1000 kroner for å komme i gang!

Selg sukkerspinn

Hvis det er noe barn elsker så er det sukkerspinn. Det er en garantert vinner når solen skinner og himmelen er blå. Du tenker gjerne at det koster en formue å kjøpe en sukkerspinnmaskin, men det gjør faktisk ikke det. Inne på Alibaba finner du brukbare maskiner fra 1000-1500 kroner. Så snart maskinen er på plass så trenger du igrunn bare sukker så er du så og si klar. Tar du 30-40 kroner per sukkerspinn så er maskinen inntjent på en uke. Hva venter du på?

Selg kalde forfriskninger

På en varm sommerdag så er det forfriskende med nypresset appelsinjuice. Hva med å bygge en liten bod utenfor en ungdomsskole eller en videregående skole hvor du selger kalde forfriskninger? Du får gode maskiner som kan hjelpe deg med å lage nypresset juice for 500-750 kroner. Har du noen andre forretningsidéer som du har lyst å dele? Del gjerne med oss!

By , 06 May 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18