Aktiviteter Hvor Du Burde Vurdere Livsforsikring | Forsikring | CompareKing
4 Aktiviteter Hvor Du Burde Vurdere Livsforsikring

4 Aktiviteter Hvor Du Burde Vurdere Livsforsikring

De fleste av oss har en lang liste med ting vi har lyst å gjøre, enten det er å hoppe i fallskjerm eller å ta toget fra Russland til Kina. Selvrealisering er utrolig viktig for å kunne leve leve livet til det fulle. Har du en liste med aktiviteter? Hvis listen din inneholder en av disse 4 aktivitene burde du vurdere livsforsikring.

1. Dykking med rokker

Å dykke kan være en utrolig opplevelse, enten det er i Norge eller i utlandet. Hvis du har lyst å dykke med rokker eller haier burde du vurdere livsforsikring for å være på den sikre siden. Du husker vel det tragiske som skjedde med Steve Irwin? Selv om ulykker er sjeldne og det er bare 17 registrerte dødsfall så gjelder det å være på den sikre siden.

2. Strikkhopp

De fleste av oss frykter å hoppe fra store høyder, selvom det kan være utrolig spennende. Så langt så har det vært nesten et dusin dødsfall og nesten like mange kritiske skader som følge av strikkhopping. Som oftest er det ikke utstyret som svikter, men hjertet til den som hopper. Det er derfor viktig å vurdere livsforsikring før du tar sats, spesielt om du sliter med et dårlig hjerte!

3. Fallskjermhopp

Er strikkhopp for kjedelig? Hvis du har lyst å ta steget "over" strikkhopp så burde du vurdere fallskjermhopping. Ulykker relatert til fallskjermhopping er svært uvanlig ettersom de fleste hopper med kvalifiserte instruktører, men det hender at ulykker inntreffer. Vær på den sikre siden.

4. Skiferie til Alpene

De fleste tror de er uovervinnelige når de står på ski, men når selv Michael Schumacher kan skade seg så kan de skje med de fleste. Listen over potensielle ulykker er lang så sørg for at du har en god forsikring. Et liv med fart og spenning kan være veldig givende, men ta visse forhåndsregler slik at du sikrer deg i tilfelle ulykken skulle være ute.

By , 12 May 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18