Bli Sunnere Uten å Bruke Masse Penger | Livsstil | CompareKing
4 Måter Som Hjelper Deg Med å Bli Supersunn og Fremdeles Spare Penger

4 Måter Som Hjelper Deg Med å Bli Supersunn og Fremdeles Spare Penger

Mange lurer på om det er mulig å være supersunn og fremdeles spare penger. Ja, det er faktisk mulig. Her viser vi deg hvordan du kan starte en sunnere livsstil og spare penger.

1. Helse og fitness apps

Last ned en gratis helse og fitness app for smarttelefonen din. Sist vi sjekket så var det ca 3000 iTunes apps designet for å hjelpe deg på vei mot en sunnere livsstil. Hvor mye koster en slik app? 0 kroner! Her har du et par populære apps.

Workout Trainer by Skimble

Fitness Buddy Free by Azumio

OTW Fitness by Centered System

2.Tredemølle er for pyser

Det finnes ikke dårlig vær - bare dårlige klær. Trenger du virkelig en tredemølle for å jogge? Hvorfor ikke ta en løpetur i skog og mark? Ikke la litt regnvær stoppe deg(spesielt for de av dere som bor i Bergen). Ved å kombiere utetrening med en helse og fitness app kan du egentlig si adjø til treningsmedlemskapet ditt. Du kan fort spare 5000-6000 kroner i året på dette. Husk at å svette er gratis! Hvis du fremdeles har lyst på et treningsmedlemskap burde du vurdere et lavkost-treningssenter.

3. Stump røyken, spar penger og bli sunnere

En av de beste måtene å spare penger på er å stumpe røyken for godt. Ikke bare sparer du penger, du tar også tilbake helsen din. Hvis du røyker to pakker hver uke så du spare nesten 12000 kroner i året på å slutte å røyke.

4. Vær kresen når du velger økologisk mat

Det finnes bønder som bruker økologisk drift, men ikke er sertifisert pågrunn av ekstra kostnader. Dette betyr at du kan kjøpe økologisk frukt og grønnsaker for en rimelig pris om du vet hvilke produsent du skal velge. Når du kjøper økologisk mat er det enkelte typer frukt og grønnsaker hvor du ikke nødvendigvis trenger å velge økologisk. Dette gjelder hovedsaklig frukt og grønnsaker som har et beskyttende lag slik som bananar, vannmelon og appelsiner. Sannsynligheten for at de blir sprayet med plantevernmiddel er lavere enn ved andre typer frukt slik som epler, druer og pærer.

By , 08 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18