4 Miljøvennlige Biler Som Er Elsket av Nordmenn | Teknologi | CompareKing
4 Miljøvennlige Biler Som Er Elsket av Nordmenn

4 Miljøvennlige Biler Som Er Elsket av Nordmenn

Med stadig økende drivstoffpriser er det ikke rart at billister er på utkikk etter måter å spare penger på. Hybridbiler og elektriske biler har økt i popularitet i de siste årene ettersom de er mer miljøvennlig og kostnadseffetiv enn biler som er 100% bensin- og dieseldrevet. Vi har tatt en kikk på 4 populære miljøvennlige biler.

Porsche Panamera Hybrid

Elsket av sportsbilentusiaster, hatet av miljøforkjempere. Porsche har et rykte på seg for å produsere biler som er alt annet enn miljøvennlig. Det var derfor mange som var overrasket når Porsche lanserte en hybrid utgave av Porsche Panamera. Porsche Panamera S E-Hyrbrid gjør unna 0-100 km/t på under 6 sekunder, bruker 0,31 liter på milen og har et C02-utslipp på 0,71 g/km. Basert på disse tallene så kan vi si at Panamera S E-Hybrid er en meget gjerrig og miljøvennlig bil! Det eneste negative med denne bilen er at det den koster over 1 million kroner. Spør du oss så er det bedre å kjøpe en Tesla Model S for halvparten av prisen. Den resterende halvparten kan du investere i eiendom eller sette inn på en sparekonto!

Toyota Prius

Når vi snakker som miljøvennlige biler så er Toyota Prius en selskreven kandidat. Toyota Pris var faktiske en av de første 4-dørs familiebilen som tilbød hybridteknologi. En rekke kjendiser har en Prius parkert i garasjen. Hvorfor? Bilen bruker 0,39 l/mil og har et C02-utslipp på 0.89 g/gm.

BMW i3

Porsche er ikke det eneste tyske bilmerket som har produserer miljøvennlige biler. I de senere år har BMW også kastet seg på trenden og de lanserte nylig BMW i3 - en fullverdig elektrisk bil. Bilen gjør 130-200 km på et fulladet batteri og prisen er ikke verst heller.

Toyota Yaris

Toyota Pris er ikke den eneste miljøvennlige bilen Toyota har produsert. Toyoyta Yaris som tidligere ble produsert som en bensindrevet bil har nylig blitt oppgradert og den er nå å finne med hybridteknologi. Toyota Prius Hybrid gjør 0,35 l/mil ved blandet kjøring noe som gjør den godt egnet for en billist som har lyst å spare penger.

By , 30 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18