Leiligheter I Utlandet Du Kunne Kjøpt For 2 Mill Kr| Livsstil | CompareKing
Leiligheter i Utlandet

4 Utrolige Leiligheter i Utlandet Du Kunne Kjøpt For 2 Millioner Kroner

Med stadig økende boligpriser i Norge er det ikke rart at mange nordmenn klager på kvadratmeterprisene. Hvis du er på utkikk etter en leilighet i Oslo er er gjennomsnittsprisen 47.200 kroner( i mars måned) per kvadratmeter. Det koster å være kar!

Vi har tatt en titt på 1 leilighet i Norge og 4 leiligheter i utlandet du kunne kjøpt for 2 millioner kroner.

1.) Oslo, Norge

Hvis du har lyst å bo på fasjonable St.Hanshaugen så må du ut med nesten 65 000 kroner per kvadratmeter. Leiligheten vi har sett på koster i underkant av 2 millioner kroner. Her får du "hele" 31 kvadratmeter å boltre deg på.

2.) Milan, Italia

Hvis du hadde pakket sakene dine og flyttet til Milano kunne du kjøpt deg en 3-roms leilighet med 2 soverom og balkong. Glemte vi å si at du har 86 kvadratmeter til disposisjon?

3.) Ha Long Bay, Vietnam

I Vietnam kan du få en 3-roms leilighet med 2 soverom og 2 bad i den lukseriøse bygning Bay View Tower. For 2 millioner kroner får du en leilighet på 115 kvadratmeter. Er det stort nok?

4.) Phuket,Thailand

Med klare hvite strender og god mat har Thailand mye å tilby. Er det på tide å realisere drømmen om å kjøpe en condo i Phuket? For 2 millioner kroner kan du kjøpe deg en condo på 105 kvadratmeter med 2 soverom og 2 bad.

5.) Buenos Aires City, Argentina

Bueno Aires er en utrolig spennende by som har mye å tilby, enten det er attraksjoner, mat eller nattliv. Kvadratmeterprisene i Bueno Aires er veldig attraktive og leiligheten vi har sett på koster rundt 1 550 000 millioner kroner. For denne prisen får du nesten 90 kvadratmeter, 2 soverom og en strålende beliggenhet.

Som du ser så er kvadratmeterprisen for leiligheter i utlandet en del lavere enn i Norge, men det er å forvente ettersom levestandarden også er mye lavere i enkelte av landene slik som Vietnam, Thailand og Argentina. 

By , 16 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18