5 Rimelige Julegave-tips - CompareKing.no | Livsstil | CompareKing
julegave-tips

5 Rimelige Julegave-tips!

Julen nærmer seg med stormskritt og det som skal være en høytid for hygge med familien, blir ofte en mer stressende periode enn hverdagen med jobb og barn. Noe av skylden ligger i at det kan tære ekstra på økonomien med god mat og drikke for store familier, men også at julegaver til unger og andre familiemedlemmer kan bli veldig dyrt når regnskapet skal gjøres opp.

Nedenfor finner du en liste av tips til både fine og nyttige julegaver til en relativt billig pris.

1. Gavekort

Gavekort kan ofte være en god, men rimelig idé. Summen kan man bestemme selv, men som oftest er det et minstebeløp på 100 kroner. Får man tak i et gavekort på et kjøpesenter har mottageren mange muligheter til å bruke det på noe personen selv vil ha eller trenger. Er det til en litt nærmere seg selv kan det være en ide å legge litt mer sjel ned i det og kanskje kjøpe et gavekort hos en bestemt forretning. Her er et hett tips for gaver til konen eller kjæreste: Spa!

Det er også mulig å lage gavekort selv, noe som praktisk talt er gratis. Dette kan være gavekort på barnepass eller annen hjelp til daglige ting.

2. Innrammede bilder

Det enkle er ofte det beste! Innrammede bilder kan ofte være flotte julegaver til de eldre. Et fint familiebilde eller kanskje alle barnebarna samlet kan være en billig og fin løsning på julegaven til bestemor og bestefar.

3. Akebrett

Akebrett kan være en fin og morsom julegave til de yngre. Akebrett kommer i alle former og fasonger, men for de yngste kan man få akebrett helt ned i 49 kroner hos XXL. For de litt eldre kan en få tak i ’snøsurfebrett’ til rundt 199 kroner.

4. Sport og spill

Det kommer selvfølgelig an på hva barna dine liker, men brettspill er ofte en billig og hyggelig gave. Dette kan være gøy for barna, samtidig som det kan være sosialt å spille med hele familien i løpet av julen. For litt eldre barn kan kanskje et sjakkbrett være populært nå som Magnus Carlsen igjen har vunnet VM. På sjakkbrett.no kan man få sjakkbrett fra 70 kroner og opp.

Er barna litt mer aktive kan en innendørs minibasketball kurv være en morsom gave for rundt 150 kroner. Ellers er det mulig å få tak i fotballer, håndballer og basketballer i god kvalitet til 149 kroner.

5. Sminke og klær

Til tenåringsjenter kan sminke være en nyttig gave som vedkommende setter stor pris på og som samtidig er relativt billig. På BeautyPlanet.no kan man få sminkesett til tenåringer fra og med 99 kroner, en gave som vil bli godt mottatt.
 

Til tenåringsgutter kan klær være fine gaver. Boys of Europe, Jack & Jones, H&M og Cubus har trendy klær som ikke koster skjorten. Det er også en god idé å være tidlig ute da man kan finne mange gode tilbud på førjulssalg.

 

Husk at julen skal være en avslappende høytid som man nyter sammen med familie og venner. Vi i Compareking ønsker alle en riktig god jul! 

By , 04 Dec 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18