5 Knallgode Sparetips For 2014 -Kom i Gang! | Livsstil | CompareKing
5 Knallgode Sparetips For 2014 -Kom i Gang!

5 Knallgode Sparetips For 2014 - Kom i Gang!

Grunnen til at det er viktig å spare penger er fordi at vi ikke kan forutsi fremtiden. Hvis vi hadde visst nøyaktig hvor mye penger vi trengte og når vi trengte det så hadde det vært en del lettere for oss å planelegge. Men fordi det er umulig å vite så er det viktig å spare penger for dager hvor du trenger litt ekstra. Hva skjer om vaskemaskinen din går i stykker? Hva skjer om sengen din blir ødelagt? Har du spart opp penger som du kan bruke på dette? Her gir vi dere 5 sparetips for 2014:

Tips 1: Refinansiering av lån og kredittgjeld

Hvis du har smålån og kredittgjeld hvor du betaler høy rente så burde du vurdere refinansiering. Ved å refinansere kan du samle all gjelden under et lån hvor du betaler en lavere rente. Du trenger også kun å forholde deg til en faktura. På denne måten kan du ta kontroll over finansene dine og spare penger.

Tips 2: Har du den billigste forsikringen?

Mange tar det for gitt at forsikringen de har er den billigste, enten det er bilforsikring eller husforsikring. Er det snart på tide å fornye forsikringen din? Før du fornyer forsikringen din burde sammenligne forsikringer fra forskjellige selskap slik at du er sikker på at du har den beste prisen. La selskapene sloss om deg som kunde!

Tips 3: Senk strømregningen din

Med stadig økende strømpriser gjelder det å være på utkikk etter bedre avtaler. Har du sammenlignet strømpriser? Sjekk ut Elskling for en bedre strømavtale. Bytt nå og spar penger!

Tips 4: Sjekk avtalene dine

Betaler du for telefon, bredbånd og TV? Visste du at en av de beste måtene å spare penger på er å bytte til en pakkeløsning hvor alt er inkludert? Her kan du spare opptil 4000 kroner i året!

Tips 5: Finn en bedre innskuddskonto

Har du den beste renten på markedet? Sammenlign renter hos Finansportalen og få den beste renten i dag!

Har du noe sparetips for 2014 som du har lyst å dele med oss? Legg gjerne igjen en kommentar!

By , 11 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18