Tips For å Få Super Billig Bilforsikring | Forsikring | CompareKing
4 Tips For Deg Som Har På Lyst Superbillig Bilforsikring!

4 Tips For Deg Som Har På Lyst Superbillig Bilforsikring!

De fleste av oss gir ikke mye tanke til bilforsikringen ettersom det er like naturlig som å fylle drivstoff. Hvis du vil ha fornyet veiavgift må du ha en bilforsikring så du har igrunn ikke noe valg. Uheldigvis så er det slik at bilforsikring ikke akkurat har blitt billigere med årene og for mange så utgjør bilforsikringen den største utgiften ved å eie en bil. Prisen du må betale for bilforsikringen din er i basert på flere faktorer slik som hestekrefter, biltype og skadehistorie.

Her er 4 tips for deg som er på utkikk etter en superbillig bilforsikring:

1. Kjør pent og forsiktig!

Jo flere trafikkulykker du har jo høyere blir bilforsikringen du må betale. Det er derfor mye penger å spare på å kjøre forsikting. Hvis du kjører skadefritt vil du også opparbeide deg en bonussats. Denne satsen kan gå hele veien opp til 80%. Med andre ord, det lønner seg å kjøre forsikting.

2 . Velg bilen din med omhu

En splitter ny bil med mye hestekrefter kan høres fristende ut helt til du hører prisen på bilforsikringen. Hvis du føler at prisen er alt for høy burde du vurdere en bilmodell med mindre hestekrefter. Her er det mye penger å spare.

3 . Trener du virkelig den mest omfattende dekningen?

Ingen kan forutsi hvor og når en ulykke vil skje. En bilforsikringen gir deg tryggheten du trenger om en eventuell ulykken skulle være ute. Det er dermed ikke sagt at du trenger den dyreste bilforsikringen. Hvis du har en eldre bil er det mulig at det lønner seg å velge en delkasko forsikring istedenfor en kasko forsikring. På den andre siden, hvis du akkurat har kjøpt deg en splitter ny bil så burde du vurdere en dyrere forsikring.

4 . Sammenlign priser

Det er mulig å spare tusenvis av kroner ved å sammenligne priser fra forskjellige forsikringsselskap. Nedenfor finner du en liste med noen av mest populære selskapene som tilbyr bilforsikring. Sammenlign prisene fra disse selskapene og finn en billig bilforsikring.

Frende

Tryg

Storebrand

IF

DNB

Eika

By , 06 Feb 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18