8 Merkelig Måter Du Kan Spare Penger! | Livsstil | CompareKing
du kan spare penger

8 Merkelig Måter Du Kan Spare Penger!

Det hender at man av og til må være litt forsiktig med hvordan man bruker pengene man tjener. Hvis du er en av de som er i sparemodus så burde du lese disse 8 punktene ekstra nøye.

Her er 8 merkelige måter du kan spare penger på:

1.) Kjøp varer i bulk

Du har sikkert hørt om nordmenn som drar på ”harrytur” til Sverige for å handle mat. De drar over i en campingvogn, fyller opp vognen med masse mat og drar tilbake. Det høres kanskje merkelig ut, men konseptet i seg selv er genialt.

Å kjøpe i bulk fungerer best for varer som enten har lang utløpsdato eller ikke har noe utløpsdato i det hele tatt, slik som tannkrem, dusjsåpe, bleier, toalettpapir, hermetisert mat og lignende. Her kan du spare tusenvis av kroner i året.

Du tenker gjerne at du ikke har lyst å leie en campingvogn for dette formålet, og det har vi full forståelse for. Hva med å ta bilen din? Det er utrolig hvor mye mat du klarer å få inn i en Volkswagen Golf.  

2.) Dropp sukkeret

I en undersøkelse gjennomført i av Emory School of Medicine viste det seg at enkelte amerikanere(nordmenn har riktignok et sunnere kosthold enn de fleste amerikanere) får i seg 46 teskjeer med sukker hver eneste dag. Ikke bare er det helseskadelig og dyrt for helsevesenet, men det er også dyrt å kjøpe sukker.

Hvis du drikker kaffen uten sukker så kan du faktisk spare nesten 300 kroner i året. Verdt å vurdere?

3.) Kjøp mat som snart går ut på dato

De fleste av oss som kjøper varer er på utkikk etter de varene som har lengst utløpsdato. Hva med å kjøpe varer som nesten har gått ut på dato? De fleste butikker vil sette ned prisene på varer som snart går ut på dato. Mange av disse varene kan trygt konsumeres etter at de har gått ut på dato. Bruk nesen din så finner du fort ut om varene fremdeles kan konsumeres.  

4.) Ta dusjsåpe og toalettpapir fra hotellet

Er du mye ute og reiser? De fleste hotell vil ha gratis dusjsåpe og toalettpapir(forhåpentligvis). Hvorfor ikke ta med deg et par prøver som du kan bruke hjemme? Med nok reisedøgn så skal du se at du fort slipper å kjøpe disse produktene selv. Penger spart!

5.) Lag din egen kaffe

En kopp kaffe kan lett koste deg 30-40 kroner hver dag. Hvorfor ikke bruke de pengene på å lage din egen kaffe? Det er en god grunn til at Statoil prøvde å kutte ut gratis kaffe til offshoreansatte.

Kjøp noen gode kvalitetsbønner og lag din egen kaffe!

 

6.) Bruk gratis internett

I disse dager finner du gratis internett i hver krik og krok i Norge. Hvorfor ikke kaste ut bredbåndsabonnementet som koster deg 500 kroner i måneden? Du kan faktisk klare deg ved å bruke gratis internett som du finner ute. Ikke bare sparer du penger, men du kan også møte nye mennesker.

7). Dusj som en mann

Denne kommer du garantert ikke til å like, men her er det mye penger å spare. De fleste av oss liker å ta en lang varm dusj, hva med å ta en kort kald dusj? Du kommer garantert til å føle deg mye mer opplagt pluss at du sparer penger. Det er som å slå to fluer i en smekk. Er du mann eller mus?  

8. Spis mindre

Nå snakker vi ikke om å sulte, heller om å spise mindre. Hvis du bruker mesteparten av pengene dine på mat så er det mulig du burde kutte ned litt. Hva med å velge billigere matvarer?

Noen av disse metodene høres kanskje litt merkelig ut, og det er mulig det ikke passer din livsstil. Men noen ganger så man ta å bruk merkelige metoder for å spare litt!

Har du en litt merkelig måte du har spart penger på? Del gjerne med oss 

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 30 Aug 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18