Derfor Anbefaler Vi iPhone 5c! | Teknologi | CompareKing
Derfor Anbefaler Vi iPhone 5c!

Derfor Anbefaler Vi iPhone 5c!

Nordmenn elsker de fleste elektroniske produkter som er designet i USA og iPhone er intet unntak(iPhone blir montert i Kina vel å merke). Apple lanserte Apple iPhone 5c for noen måneder siden og det er nok Nordmenn som er interessert i denne billigere versjonen. Vi spør oss selv, er Apple iPhone 5c verdt å kjøpe?

 

Hvis vi ser på det rent tekniske så har 5c samme prosessoren(Apple A6) som Apple iPhone 5, samme LTE tilkoblingsfunksjon, samme Retina-skjerm, 8 megapiksel kamera med en BSI-sensor og 1GB RAM. Dette høres jo ut som iPhone 5 i et nøtteskall, så hva er egentlig forskjellen?

 

Den største forskjellen ligger i materialet. Mens Apple iPhone 5c har en casing som er består av polycarbonate plastikk har Apple iPhone 5 en casing som består av aluminium. Med andre ord, Apple har gått fra aluminium til plastikk. Videre så kan du også få iPhone 5c i fem forskjellige farger. Prisene for en Apple iPhone 5c uten abonnement varier fra 4100 kroner og oppover. "C" står med andre ord ikke for "Cheap" ettersom den fremdeles er relativt dyrt.

 

Hvis du har lyst å spare rundt en tusenlapp så er iPhone 5c absolutt å anbefale. Alt i alt er det en knallbra telefon som leverer på høyde med en vanlig iPhone 5. Hvis du er en av de som liker å ha det som står på toppen av hyllen så har Apple nylig lansert iPhone 5s. Dette er en kraftig smarttelefon som ligger helt i toppsjiktet. Det ryktes at den nye Apple iPhone 6 skal lanseres i første eller andre kvartal i 2014 så hvis du klarer å vente et par måneder så er det mulig det lønner seg. Med stadig flinkere konkurrenter slik som Samsung, HTC og Sony er det viktig at iPhone 6 overgår folks forventninger.

 

La oss håpe at forventningene står i stil til sluttproduktet.

By , 03 Jan 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18