Slik Kan Du Øke Sjansene Dine For Å Få Lån | Livsstil | CompareKing
slik øker du sjansene dine

Avslått Lånesøknad? 3 Punkter Som Hjelper Deg Med å Øke Sjangsene Dine!

De fleste om søker om forbrukslån får innvilget lånesøknaden så lenge du har en inntekt over 200 000 kroner, er over 20 år og ikke har betalingsanmerkninger. Det hender at banker avslår lånesøknander. Er du en av de som har fått en avslått lånesøknad? Vel, du er ikke den eneste! Vi viser deg hvordan du kan øke sjangsene dine for å få lån.

Hva er banken på utkikk etter?

En bank er en finansiell institusjon mottar innskudd fra kunder og deretter låner ut disse innskuddene til andre kunder som trenger lån, enten det er forbrukslån, boliglån eller billån. Banken vil gi lånetaker en årlig rente på lånet som må betales hver måned. Hver kunde vil representere en risiko for banken ettersom det er mulig at enkelte kunder ikke infrir lånet i sin helhet. Så, hvis du jobbet i en bank, ville du lånt ut penger til en person som har utestående kreditt, dårlig kreditt historie og ingen oppsparte midler? Sannsynligvis ikke. Det hadde nok endt med en avslått lånesøknad.

Hvordan løse problemet?

Hvis du har lyst å øke sjangsene dine så burde du sørge for at de følgende punktene er i orden:

1) Sørg for at du ikke har utestående kreditt, enten det er kredittkort eller smålån

2) Sett opp en sparekonto og spar litt penger

3) En god kredittvurdering er nøkkelen til å få et lån.

Hvis du er usikker burde du sjekke Bisnode eller Experian. Hvis du ikke oppfyller disse punktene burde du bruke litt tid på å forbedre din finansielle situasjon slik at du står bedre rustet når du først skal søke om lån. Husk, banker slik som GE Money Bank, Santander, Komplett Bank, Bank Norwegian, BB Finans, yA Bank og Svea Finans er mer enn villig til å gi deg lån om du oppfyller disse punktene.

By , 09 Jun 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18