4 Finansielle Råd For En Backpacker | Livsstil | CompareKing
Før Du Drar ut For å Erobre Verden Så Er det 4 Finansielle Råd Du Må Lese

Før Du Drar ut For Å Erobre Verden Så Er det 4 Finansielle Råd Du Må Lese

Det er vanskelig å finne en aktivitet som er mer spennende enn backpacking. Det å kunne reise rundt jorden med kun en ryggsekk og et åpent sinn. Det gir en følelse av frihet og selvstendighet - noe mange lengter etter. Desverre så er det slik at det å reise koster en del penger, enten du backpacker eller seiler jorden rundt på et cruiseskip. Det er derfor viktig å planlegge turen nøye før du kaster deg på flyet slik at du slipper å ende opp i Indre Mongolia uten penger. Vi har laget en liste med et 4 finansielle råd du burde ta til deg før avreise.

1.Lag din egen mat

Det å kunne prøve mat fra alle verdens kontinenter er en utrolig spennende opplevelse. Selvom du kanskje tenker at et resturantbesøk i Kina er billig så kan det fort bli dyrt om du går hver dag. Det er derfor viktig å være påpasselig med hvordan du bruker pengene dine, spesielt om du har et stramt budsjett - noe backpackere ofte har. Ni ut av ti ganger så vil det være billigere å kjøpe råvarer og lage din egen mat. Du trenger ikke å være en mesterkokk for å lage stekt ris med kylling. Det er jo mulig å forberede en liten liste med enkle matoppskrifter før avreise? Backpacking skal være en opplevelse og det er viktig å kunne unne seg god mat i ny og ne, men sørg for at du ikke bruker mer penger enn du har.

2. Spar penger på gratis tjenester

Hvis du har et stramt budsjett gjelder det å spare penger der det er mulig. Det finnes faktisk backpackere som har klart å reise rundt hele jorden gratis. Det er ikke noe skam i det å spørre om du kan få sitte på med noen gratis eller for en redusert avgift. I tillegg så finnes det en rekke attraksjoner rundt om i verden som er gratis. Husk at pengene dine skal holde hele veien. Du er ikke en ekte backpacker om du må ringe mor eller far for å få ekstra penger.

3. Pass på gebyrer!

Hver gang du tar ut penger i en minibank må du sannsynligvis betale et gebyr. Blir det for mange uttak så tar det ikke lang tid før gebyrene hoper seg opp. Det er derfor viktig å sjekke hva du må betale i gebyrer ved eventuelle uttak slik at du kan ta høyde for dette når du setter opp budsjettet ditt. Dette burde du sjekke før avreise! Ikke la mange små gebyrer ødelegge for turen din.

4. Kollektivtransport

Når du er ute og reiser er det lite økonomisk å leie en bil eller lignende. Hvis du har mulighet burde du alltid velge kollektivtransport. Evntuelt, hvis du ikke skal lage stykke så kan du også bruke en sykkel. Ikke bare sparer du penger på dette, men du får også opplevd stedet på en annen måte enn du ellers ville ha gjort om du satt i en bil. Backpacking handler om å møte nye mennesker og oppleve nye ting.

Ta en titt på disse 4 finansielle rådene før avreise så kan du bruke mer tid å nyte turen din til det fulle! Hvem har vel lyst å være blakk i et fremmed land?

By , 09 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18