De Beste Kredittkort Tipsene | Kredittkort | CompareKing
Beste Kredittkort - 4 Ting Du Må Være Klar Over Før Du Søker

Beste Kredittkort - 4 Ting Du Må Være Klar Over Før Du Søker

Er du på utkikk etter det beste kredittkort? Mange har en tendens til å glemme at et kredittkort er designet for å hjelpe deg i nødsituasjoner hvor du har behov for litt ekstra kreditt. Før du begynner å lete etter det beste kredittkortet er det 4 ting du burde være klar over.

1) Rentefri periode

De fleste kredittkort vil ha en rentefri periode på inntil 45 dager. Det vil si at du hvis du nedbetaler det utestående beløpet innen denne perioden så påfaller det ingen rentekostnader, med andre ord, det er mulig å låne penger gratis. Hvis du kun betaler minimumsbeløpet så vil det fort bli dyrt ettersom den årlige rentekostnanden på et kredittkort kan være så høy som 30%. Det er derfor viktig at du nedbetaler så mye som mulig når du har mulighet slik at du slipper unødvendige rentekostnander. Å låne krever selvdisiplin. Har du det?

2) Les mellom linjene

Å finne det beste kredittkortet er ingen enkel sak og det kan være lett å glemme seg når du blir fristet med en rekke forskjellie tilbud slik som cash back, rabatter og andre fordeler. Alt du trenger å vite om et kredittkort vil du finne ved å lese lånedokumentet nøye. Bruk litt tid og sørg for at du sjekker betingelsene og vilkårene grundig.

3) Ikke fokuser på bonuspoeng

Den primære grunnen til å anskaffe seg et kredittkort burde være fordi at man har lyst å sikre seg i tilfelle nødsituasjoner skulle oppstå. Hvis du kun har lyst på et kredittkort fordi du får bonuspoeng hver gang du kjøper noe så burde du revurdere motivene dine. Et kredittkort kan fort bli dyrt om du ikke klarer å betjene det på en god måte og bonuspoeng i seg selv burde ikke være den primære grunnen. Utgifter foran formål.

  

4) Sensitiv informasjon

Du har sikkert hørt det utallige ganger, men nå får du høre det en gang til. Ikke send sensitiv informasjon via e-post. E-postkontoer blir hacket hele tiden og det er ikke noe grunn til at akkurat du skal slippe unna. Hvis du har sendt sensitiv informasjon via kontoen din så burde du slette alle spor umiddelbart og skifte passord. Videre så kan det også være lurt å sjekke bankutskriften for å være på den sikre siden.

På slutten av dagen så er et kredittkort en praktisk måte å forsikre deg i tilfelle du skulle trenge litt ekstra penger. Bare sørg for at du unngår de vanligste feilene. Har du noen andre ting som du burde unngå før du begynner å lete etter det beste kredittkort? Del gjerne med oss i kommentarfeltet!

By , 31 May 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18