Spar Penger På Juleshopping Med Et Kredittkort | Kredittkort | CompareKing
Slik Sparer Du Penger På Juleshopping Ved å Bruke Et Kredittkort

Slik Sparer Du Penger På Juleshopping Ved å Bruke Et Kredittkort

Julen nærmer seg og det er på tide å tilbringe mer tid med de du setter pris på. Normalt sett løper det litt ekstra utgifter i Desember ettersom det er en god del juleshopping involvert. De fleste hadde nok satt pris på å spare litt penger. Er det egentlig mulig å spare penger på juleshopping? Ja, det er faktisk mulig å spare litt penger om du bruker det riktige kredittkorttet. Hvilke type kredittkort gir deg mest fordeler?

 

Hver bank tilbyr ulike typer kredittkort og hvert kredittkort har forskjellige fordeler basert på individuelle behov. Her finner du en liste over to typer kredittkort som kan kan hjelpe deg med å spare penger på juleshoppingen.

 

#1 Cash back kredittkort - Få penger tilbake hver gang du kjøper noe!

Cash back kredittkort - Dette kortet er spesielt nytting om du bruker kortet ditt aktivt. Du kan få så mye som 5% tilbake på hvert kjøp. Ta forebehold om at ikke alle butikker deltar i cash back program. Forhør deg med banken din om hvilke butikker som deltar slik at du vet hvor du kan få cash back. Noen kredittkort som tilbyr cash back inkluderer 365Privat MasterCard og Trumf Visa.

 

#2 Kredittkort med diverse fordeler og belønninger

Fordelskort - Enkelte kredittkort gir deg poeng for hver gang du bruker det. Når du har samlet opp et vist antall poeng kan du få rabatt på varekjøp og andre privilegier. For eksempel, Bank Norwegian tilbyr deg poeng for hver flybillett du kjøper med kredittkortet deres.

 

Snakk med banken din nå og sørg for at du samler poeng mens du foretar juleshoppingen!

 

Hvilke kredittkort som passer deg best er avhenging av hvordan du bruker kortet, individuelle behov og hvordan du kan ta nytte av fordelene. Det er ofte slik at banker og andre tilbydere tilbyr spesielle kampanjer i juletider så det gjelder å holde øyne åpne.

By , 13 Dec 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18