Spennende Intervju med Hedda Ingeborgvik | Livsstil | CompareKing
Spennende Intervju med Hedda Ingeborgvik

Spennende Intervju med Hedda Ingeborgvik

Vi her i CompareKing.no er stolt av å presentere en helt ny intervjuserie hvor vi har nådd ut til framtredende og innflytelsesrike personligheter i Norge og blitt bedre kjent med de.

I vårt første intervju har vi snakket med Hedda Ingeborgvik – en av de meste kjente motebloggerne i Norge. Hun har drevet motebloggen sin siden 2011 og har blant annet vunnet prisen som "Årets Inspirasjonsblogg" i Vixen Blog Awards 2013, og var også finalist i kategorien "Beste Dagens Outfit." Hedda studerer for øyeblikket PR og Markedskommunikasjon ved BI i Trondheim.

Motebloggere har forandret moteindustrien

Blogging har i de siste årene endret ansiktet til moteindustrien og motebloggere har utviklet seg fra å være stigmatiserte utenforstående til å bli innsidere som sitter på mye kunnskap og innflytelse. Du trenger ikke lengre å være Anna Wintour for at folk skal høre på deg. I dag er "vanlige" folk rundt om i hele verden blitt viktige stemmer i moteindustrien.

Med tusenvis av følgere på Twitter og millioner av besøkende hver måned er det ikke rart at markedsføringsledere og motehus elsker motebloggere. Motebloggere er ikke bare å finne bak dataskjermen, de sitter nå også på første rad under Fashion week og andre fasjonable tilstelninger.

Moteblogging har skapt en ny type gründere som er både forretningsdyktige, kunnskapsrike og motebevisste. Hedda er akkurat en slik type gründer. Hun startet bloggen sin i 2011 og har nå flere millioner av besøkende vært år.

Les videre for å lære mer om Hedda Ingeborgvik sine handlevaner og hvordan du kan tjene penger på bloggen din!

1.) Kan du fortelle oss litt mer om deg selv. Hva fikk deg til å starte en moteblogg og hvordan finansierte du dine første designerplagg?

Jeg er ei tjue år gammel jente med en stor lidenskap for mote, og med et sterkt behov for å uttrykke mine tanker og meninger. Jeg startet hovedsakelig ikke som moteblogger, men dette var noe jeg utviklet meg til å bli etter hvert som interessen for mote steg. Mitt aller første designerkjøp var en Marc by Marc Jacobs Classic Q Francesca Tote til 3600 kroner. Denne kjøpte jeg da jeg var i Paris med kjæresten i 2011, med penger jeg hadde spart meg opp etter å ha jobbet på restaurant hele sommeren.

2.) Som en moteblogger, hvordan er handlerutinene dine?

Jeg er helt klart en impulsshopper. Jeg drar ikke på shopping med mål om å finne meg en bestemt ting. Finner jeg noe jeg synes er fint, kan det hende jeg kjøper det! Jeg må også gi meg selv skryt for at jeg er veldig flink til å tenke meg godt om før jeg kjøper noe. Dette er helt uavhengig av om det koster to hundre eller to tusen kroner. Jeg ser alltid for meg hvilke andre plagg jeg kan kombinerer dette plagget med, om jeg har noe lignende i klesskapet fra før, om det er noe jeg kommer til å bruke mer enn én gang, og så videre.

3.) Har du noen dårlige handlevaner?

Noen vil nok si at all shoppingen jeg bedriver er en dårlig vane i seg selv, hehe! Jeg kan egentlig ikke komme på en bestemt dårlig handlevane jeg har. Før kjøpte jeg en del jalla-klær som krympet/gikk i stykker etter en runde i vaskemaskinen, så nå har jeg blitt flinkere til å tenke kvalitet over kvantitet!

4.) Hvis du skulle delt et sparetips/personling økonomi tips med følgerne dine, hva skulle det vært?

Mitt beste tips må være å selge klærne du ikke bruker. Ikke la de ligge i klesskapet uten å bli brukt i år etter år. Da kan du heller opprette en salgsblogg/Bloppis/Finn-annonse og få penger for plaggene dine, så kan du kjøpe deg nye klær med litt bedre samvittighet etterpå!

By , 01 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18