De 5 Beste Jobbene for Samvittigheten Din | Livsstil | CompareKing
De 5 Beste Jobbene for Samvittigheten Din

De 5 Beste Jobbene for Samvittigheten Din

I disse dager er det blitt vanlig å fokusere på karriere og for enkelte individer så betyr jobben alt. Mens noen er på utkikk etter en godt betalt jobb, så velger andre å jobbe så og si gratis for å hjelpe andre mennesker. Individer som velger å hjelpe andre på en slik måte er rollemodeller som vi burde se opp til ettersom de ofrer mye for å hjelpe andre i nød. Er du en av de som sliter med dårlig samvittighet fordi du ikke bruker tiden din på å hjelpe andre? Her gir vi deg de 5 beste jobbene for samvittigheten din.

1) UNICEF ambassadør

Mange superstjerner har gjort det, så hvorfor kan ikke du? Å være UNICEF ambassadør er en krevende jobb som involverer å hjelpe barn verden over med utdanning, ernæring og medisin. Selvom jobben kan være svært utfordrende så vil du sitte igjen med en utrolig god følelse. Det er ikke mulig å sette en pris på et smil og de vil du få mange av når du er ute og hjelper barn i nød. Å være UNICEF ambassadør er en av de beste jobbene i verden for de som liker å jobbe med barn.

2) Røde Kors frivillig

Frivillige som jobber for Røde Kors jobber som oftest på deltid, men det hender at frivillige jobber fulltid også. Disse frivillige blir sendt ut på oppdrag rundt i landet og i andre deler av verden. De får grundig opplæring i førstehjelp og andre ferdigheter som kan berge liv. Ettersom de melder seg inn frivillig så tjener de ikke penger på å hjelpe til, men de kan legge seg med god samvittighet hver kveld. De står stor respekt av de som hjelper andre frivillig!

3) Sosialarbeider

Sosialarbeidere arbeider med å forbedre livene til mennesker i lokalsamfunnet. De jobber med en rekke forskjellige problemstillinger slik som fattigdom, diskriminering, mishandling, sykdom, misbruk og andre sosiale problemer. Det er ikke en godt betalt jobb, men du får mulighet til å hjelpe mennesker rundt deg.

4) Lærer

Lærere er utrolig viktige ledd i utdanningen til unge over hele verden. De jobber dag inn og dag ut for å utdanne ungdommer. Ikke bare hjelper de unge med å tilegne seg kunnskaper, men også med å løse problemer i og utenfor klasserommet.

5) Miljøvernere

Noen hjelper andre i nød, andre kjemper for miljøet, enten det er dyr, himmel eller hav. Miljøvernere bruker alle midler for å beskytte naturen med ønske om å forbedre levekårene for alle som bor på jorden. Jobben kan være svært utfordrende, så det er ikke for alle. Dette er 5 beste jobbene for deg som vil hjelpe andre og ha god samvittighet. De er ikke godt betalt, men de gir deg så utrolig mye igjen. Har du en jobb du har lyst å legge til listen? Del gjerne med oss i kommentarfeltet.

By , 02 Jun 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18