Den Komplette Bredbåndsguiden Som Hjelper Deg Med å Ta Kontroll!

Den Komplette Bredbåndsguiden Som Hjelper Deg Med å Ta Kontroll!

Vi blir stadig mer og mer avhengig av internett-tilgang, enten det er på landstedet eller på flyet på vei til London for en storbyweekend. Med internett-tilgang har du mulighet for å se filmer, ringe gratis til venner og jobbe fra hjemmekontoret ditt. Å velge det riktige beste bredbåndet er ikke alltid like lett - spesielt med så mange forskjellige selskaper i markedet som konkurrerer om oppmerksomheten. Skal jeg velge bredbånd fra Telenor eller NextGentel? Hvilke hastighet passer for mitt forbruk? Få svar på spørsmålene dine ved å lese bredbåndsguiden vår!

 

Den Komplette Bredbåndsguiden Del 1

I følge NextGentel kan bredbånd defineres som en "høyhastighets tilkobling til telenettet som tillater rask surfing på internett, IP-telefoni og sanntids overføring av lyd og bilder (web-radio og web-TV)". For å få internett i hjemmet ditt må du ha en kontrakt med en internett leverandør slik som Telenor, NextGentel eller Directconnect. En bredbåndskontrakt er en kontrakt mellom deg og internett-leverandøren din som skisserer hvor mye data du kan bruke og hvilke hastighet du har tilgang på. Dette er som oftest oppgitt per måned.

 

Selv om du har tilgang på gratis internett på offentilige steder er det vanligvis lurt å ha din egen bredbåndsplan for hjemmet ditt. Offentlige nettverk kan være usikker ettersom hackere ofte prøver å infiltrere disse nettverkene får å stjele sensitiv informasjon. Med bredbåndsplan i hjemmet er du beskyttet gjennom et passord. Disse passordene er meget vanskelig å hacke.

 

Hva er inkludert i et bredbåndsabonnementet ?

Hvert enkelt abonnement vil ha forskjellige priser og tjenester. De vanligste tingene du burde sjekke inkluderer:

 
Månedspris

Abonnementet din vil indikere hvor mye må betale for internett tilgang og når det skal betales. Som oftest er prisen for abonnement oppgitt som et månedlig pris. Hvis du skulle glemme å betale for planen din vil internett bli kuttet nesten umiddelbart og du kan forvente at det påløper purregebyrer. Vilkårene for abonementet er nøye beskrevet i kontrakten du må signere. Det er derfor viktig å lese gjennom disse vilkårene.

 
Bredbåndshastighet

Hastigheten av bredbåndet ditt er som oftest oppgitt som en maks hastighet(ofte illustrert som X/X Mbit/s). Med maks hastighet snakker vi om nedlastingshastighet og opplastningshastighet. Nedlastingshastigheten din beskriver hvor raskt informasjon kan bli lastet ned til enheten din fra nettet mens opplastningshastigheten er det motsatte, hvor raskt informasjon blir opplastet til nettet. Hastigheten du får er avhengig av hvor du er lokalisert og hvor mye du er villig til å betale.

 
Tradløst modem

Mest sannsynlig så må du betale et tillegg for å få et tradløst modem installert. Prisene kan variere fra 200-900 kroner.

 

Jeg sender og mottar data, hva betyr det egentlig?

Det er alltid nyttig å forstå hvordan bruksdata fungerer, spesielt for de som har begrenset tilgang til data. Alt du foretar deg på internett enten det er å spille spill, web-chat eller Facebook absorberer data. Noen aktiviteter bruker mer data enn andre, men hvordan vet du nøyaktig hvor mye data hver enkelt aktivitet bruker og hvor mange gigabyte du trenger totalt?

 
Hva betyr GB, MB og KB?

GB : Gigabyte
MB: Megabyte ( 1024 MB = 1 GB)
KB : Kilobyte ( 1024 kB = 1 MB)

 
Hvor mye data trenger jeg?

Databruken din per måned er avhengig av hvordan du bruker internett. Det er noen grunnleggende retningslinjer som kan gi deg en oversikt om hvor mye data du bruker i måneden. Disse tallene er dog ikke 100% nøyaktig ettersom de er basert på gjennomsnittsverdier, men det gir deg en generell oversikt over hvor mye data du bruker.

 

0,4 GB = Gir deg ca 40 timer surfing på nettet
0,8 GB = Du kan sende 200 e-poster
2.0 GB = Last ned 1 film (ikke HD)
4 MB = Last ned 1 sang
5,2 GB = 80 timers Spotify bruk

 
Hva skjer om jeg overskrider bruksgrensen min?

Hver bredbåndsplan skisserer hva som skjer om du eventuelt overskrider grensen din. Det er derfor viktig å sjekke kontrakten nøye for å se hvilke konsekvenser dette eventuelt har. Nedenfor finner du noen av de vanligste konsekvensene.

 

Tilgangen din blir kuttet etter at dataen er brukt opp
Du kan bli belastet ekstra for den ekstra dataen du har brukt
Du kan fortsatt ha tilgang til internett men med en svært langsom hastighet

 
Hvordan finner jeg ut hvor mye data jeg har brukt?

Hvis du har et begrenset abonnement vil leverandøren sannsynligvis sende deg et varsel når du har brukt en viss prosentandel av den totale bruken din. Denne advarsel vil informere deg om at du burde redusere bruken av internett for å unngå avgifter eller andre konsekvenser.

 

Den Komplette Bredbåndsguiden Del 2

I denne andre delen av bredbåndsguiden vil vi se litt nærmere på hva du burde vurdere når du skal velge en bredbåndsplan og ulike typer internettbrukere. I tillegg vil vi også se litt nærmere på hvilke gebyrer og avgifter som er assosiert med bredbånd.
 

Hva du bør vurdere når du velger en bredbåndsplan

Det er visse ting du burde tenke på før du velger et abonnement. Nedenfor finner du noen av de viktigste.

 
Ubegrenset eller begrenset?

Hvis du velger en ubegrenset pakke kan du surfe så mye du vil uten å bekymre deg for at du overskrider grensen din. Dette er gunstig for familier som bruker internet daglig til å laste ned masse filmer og spiller spill på nettet. Hvis du ikke er så aktiv på internett kan du velge en begrenset pakke som passer til deg og ditt databruk.

 
Hvilken type internett bruker er du?

Hvis du ikke er sikker på hvor mye data du trenger så kan du se om du kjenner deg igjen i beskrivelsene nedenfor.

 

Misbrukeren
Du bruker internett et par timer hver dag og er involvert i aktiviteter som krever høy databruk slik som streaming av filmer og musikk, nedlasting av filmer og spill på nettet.
Hva du bør se etter:
Ubegrenset eller en begrenset bredbåndsplan med høy hastighet og mye data tilgjengelig.

 

Moderaten
Du sjekker internett daglig men bruker ikke mye data. Som oftest besøker du sosiale nettsider slik som Facebook, Twitter og LinkedIn en per ganger dagen. Du sjekker også emailen din regelmessig og streamer musikk i ny og ne.
Hva du bør se etter:
Identifiser en plan med moderat databruk som er tilstrekkelig for å dekke internett behovene dine. Det er også viktig at nedlastningshastigheten er høy.

 

Lettvekteren
Du bruker internett en par gangr i uken hovedsaklig for surfing.
Hva du bør se etter:
Et begrenset abonnement med en lav data kvote som dekker dine behov. Hastighet er ikke så viktig ettersom du ikke laster ned musikk eller videoer.

 
Hvilke hastighet kan jeg oppnå?

Hastigheten du oppnår påvirkes av en rekke faktorer slik som serverplassering, internett bruken din, antall brukere som er koblet på nettverket samtidig, været og utstyret(modem, kabler etc) du har.

 
Bør jeg få en kjøpe en komplett løsning eller kun et enkelt bredbånd?

I disse dager er det mulig å få bredbåndspakker som inkluderer andre tjenester slik som fasttelefon, TV og bredbånd. Om du burde gå for en slik pakke er avhenging av bruken din og hva du har råd til. En komplett løsning gir deg ofte bedre oversikt over regningene du må betale ettersom du betaler for flere tjenester på samme regning. Det er også mulig at det gir deg bedre valuta for penga. Dette er noe som hver enkelt må vurdere.

 
Gebyrer og avgifter

I tillegg til månedsprisen som du betaler for abonnementet så er det andre gebyrer og avgifter du burde vite om.

 
  • Installasjonsavgift
  • Purregebyr
  • Pris for modem
  • Avgifter for overskridelse av databruk
  • Gebyrer for kansellering av kontrakt
  • Avgifter for å bytte leverandør

  •  

Andre punkter du burde vurdere inkluderer:

 
Pålitelighet

Før du velger en leverandør er viktig å snakke med venner og bekjente for å finne ut andres erfaringer med selskapene du vurderer. Hvis et selskap har fått mye klager er det sannsynligvis lurt å velge et annet selskap.

 
Dekning

Ikke alle leverandørene har full dekning i Norge. Sjekk om selskapet du vurderer har dekning i området du bor. Dette kan sjekkes på nettsidene til de relevante selskapene. Du kan blant annet sjekke Telenor for å se om de har dekning i området der du bor. Vi håper at denne bredbåndsguiden var nyttig deg og dine! Hvis du føler at det er elementer som skulle vært inkludert i artikelen legg gjerne ved en kommentar

By , 12 Nov 2013
Se flere tilbud under

Generelle vilkår og personvern

Denne personvernerklæringen omhandler Liber Finance AS sin behandling av personopplysninger. Med personopplysninger menes opplysninger som kan knyttes direkte eller indirekte til deg, for eksempel navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse og e-postadresse.

Nedenfor forklarer vi blant annet hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi gjør det og hva vi bruker opplysningene til. Du kan kontakte oss for nærmere opplysninger om behandlingen av dine personopplysninger. Kontaktinformasjonen ligger nederst i denne erklæringen.

Personvernerklæringen gjelder for alle som påbegynner en lånesøknad via søknadsskjemaet på våre nettsider.

Hvilke opplysninger lagres og hvordan brukes opplysningene

Opplysninger du selv oppgir ved å påbegynne søknadsskjemaet:
E-post, mobilnummer, fødselsnummer, lånebeløp, løpetid, låneformål, arbeidsforhold, arbeidsgiver, hvor lenge du har vært ansatt, utdanning, statsborgerskap, opprinnelsesland, antall år i Norge, årsinntekt, sivilstatus, boforhold (eier/leier), botid på adressen, antall barn under 18 år, ektefelle/samboers årsinntekt, husleie per måned, barnebidrag per måned, leieinntekter per måned, boliggjeld, studielån, kjøretøygjeld, total kredittgjeld, beløp til refinansiering, kontonummer.

Noen av opplysningene vi spør om er basert på vårt dynamiske søknadsskjema. Dette vil si at du ikke nødvendigvis blir spurt om å oppgi alle opplysningene ovenfor.

Opplysninger Liber Finance AS innhenter selv: 

IP-adresse (hentes fra nettlesersesjonen)

Opplysninger vi henter fra andre kilder:

Fullt navn, adresse og kredittopplysninger, herunder betalingsanmerkninger. Denne informasjonen hentes kun for hovedsøker.

Våre kilder til opplysninger: Kredittopplysningsbyrået Creditsafe eller Bisnode

Opplysningene vi får fra deg eller innhenter lagres i vår database.

Formålet med behandlingen av personopplysningene og det rettslige grunnlaget for behandlingen

Vi bruker opplysningene om deg til følgende formål: Vi vil benytte opplysningene til å behandle din lånesøknad, herunder å foreta en kredittsjekk av deg. Vi vil kontakte deg underveis i søknadsprosessen på telefon, e-post eller SMS. Dersom du samtykker til det, vil vi melde deg på vårt nyhetsbrev.

Etter at du har registrert lånesøknad på compareking.no sender Liber Finance AS søknaden til sine bankpartnere. Disse bankene vurderer søknaden og gir tilbud om lån.  

Grunnlaget for behandlingen er samtykke. Du må samtykke til hvert enkelt formål for at behandlingen skal være lovlig. Det er helt frivillig å samtykke til et eller flere formål og samtykket kan når som helst trekkes tilbake.

Hvem får tilgang til opplysningene

Libner Finance AS deler bare personopplysningene dine med andre virksomheter i den utstrekning det er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen av dine personopplysninger.

Disse virksomhetene kan deles inn i to grupper:

Bankpartnere
Liber Finance AS vil dele all informasjon du oppgir eller vi henter inn med våre bankpartnere. Disse bankene kan bare benytte opplysningene for å vurdere om de vil gi lånetilbud og for å stille de nærmere betingelser for låneopptak. Banken er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger ved vurdering av lånesøknad og bankens håndtering av dine personopplysninger vil da følge bankenes egne personvernerklæringer. Du vil alltid finne en oppdatert oversikt over våre bankpartnere på våre nettsider, tilgjengelig her: https://www.compareking.no (På bunnen av nettsiden)
 
Tekniske systemleverandører
Vi vil dele din kontaktinformasjon med våre tekniske systemleverandører. Disse fremgår av oversikten nedenfor. 
Amazon Web Services EMEA SARL er vår tekniske hostingpartner og lagrer informasjonen på sine servere.
Creditsafe Norway AS behandler personopplysninger for å foreta en kredittsjekk og sende gjenpartsbrev.
Bisnode AS behandler personopplysninger for å foreta en kredittsjekk og sende gjenpartsbrev.
Google Inc. lagrer opplysningene i forbindelse med drift av e-post
Amazon Webs Services EMEA SARL benytter opplysningene til å sende deg SMS på våre vegne.
Facebook Inc benytter opplysningene til målrette reklame mot deg på våre vegne.
Giosq.com OY. benytter opplysningene til å tilby chat-dialog.
Salesmanago sp.z.o.o benytter opplysningene til å sende deg e-post på våre vegne.
Twilio Inc benytter opplysningene til å ringe deg.

Deling av personopplysninger vil også gjøres når det er pålagt etter lov eller forskrift eller det pålegges med grunnlag i en rettskraftig avgjørelse.

Enhver deling utover ovenfor nevnte vil ikke gjøres uten at du særskilt samtykker til det.

Databehandlerne er bundet av databehandleravtaler og kan ikke benytte dine opplysninger til egne formål, eller formål som strider mot formålet angitt i denne personvernerklæringen.

Rutiner for arkivering og sletting

Liber Finance AS har rutiner for arkivering og sletting av personopplysninger.

Personopplysningene lagres så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene angitt i punkt 2 ovenfor. Liber Finance AS vil likevel ikke lagre personopplysningene lenger enn 6 måneder, med mindre du selv ber om å bli slettet tidligere, eller noe annet følger av lov.

Liber Finance AS forbeholder seg retten til å avidentifisere opplysningene, slik at informasjonen kan brukes til statistiske formål.

Hvordan oppbevares og sikres opplysningene

Liber Finance AS setter sine kunders personvern høyt og forsikrer at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.

Herunder forsikrer Liber Finance AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap. I forlengelsen forsikrer Liber Finance AS at opplysningene er lagret i systemer som har den nødvendige informasjonssikkerhet med hensyn til konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet.

Liber Finance AS pålegger sine ansatte og tilknyttede avtaleparter å følge de lover, forskrifter og interne retningslinjer som gjelder for behandling av personopplysninger.

Liber Finance AS har innført organisatoriske og tekniske rutiner som skal sørge for at dine personopplysninger ikke kommer på avveie, ikke endres utilsiktet og at de er tilgjengelige ved behov.

Dine rettigheter som registrert kunde/klient

Som registrert har du rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet, å kreve at behandlingen av personopplysninger begrenses og å motsette deg visse former for behandling.

Du har rett til innsyn i de personopplysningene vi har lagret om deg og rett til innsyn i bruken av disse personopplysningene. Ved å henvende deg til vår Kundeservice kan du be om slikt innsyn. Du kan også kreve at personopplysninger som ikke er korrekte rettes, at Liber Finance AS sletter opplysningene og trekker tilbake samtykker du tidligere har avgitt.

Liber Finance AS vil som hovedregel slette dine opplysninger dersom du ber om dette, med mindre fortsatt oppbevaring er nødvendig for å dokumentere leverte tjenester eller videre oppbevaring på annen måte er lovpålagt.

Videre har du rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener at dine personopplysninger er behandlet i strid med reglene som følger av norsk lov.

Kontaktinformasjon

Liber Finance AS, organisasjonsnummer 913 062 922, er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn i henhold til denne personvernerklæringen.

Du kan når som helst stille oss spørsmål om hvordan vi behandler dine brukerdata og gjøre dine ovennevnte rettigheter gjeldende, ved å kontakte vår Kundeservice nedenfor.

Telefon:                   21 40 32 94
E-post:                    kundeservice@compareking.no
Kontaktskjema:       https://www.compareking.no/kontakt-oss
Adresse:                 Liber Finance AS, Filipstad Brygge 1, 0252, Oslo, Norge

 

Informasjonskapsler

Ved å bruke nettstedet samtykker du til den bruk av cookies som er beskrevet her.

Vi benytter oss av informasjonskapsler, eller cookies. Cookies er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan brukerne har surfet på og brukt våre nettsider, hvilken nettleser de bruker, hvilke annonser de har sett og hvordan de har surfet mellom de ulike nettstedene som CompareKing.no samarbeider med.

Ingen av opplysningene som samles inn blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon kundene søker etter. Statistikken er et redskap for å forbedre våre tjenester til deg som sluttbruker.

Det er kun Liber Finance AS som bruker opplysningene som blir hentet inn.

Vi benytter oss av følgende cookies: permanente og midlertidige (såkalte øktsbaserte kapsler).  

Permanente kapsler

Permanente kapsler brukes for eksempel for å kunne tilpasse nettstedet etter dine ønskemål, slik at du ikke trenger å stille inn nettstedet til dine ønskemål hver gang du besøker siden.

Midlertidige kapsler (øktsbaserte)

Øktsbaserte kapsler brukes for eksempel for å håndtere innloggingsinformasjon, navigering mellom sider osv.

De fleste nettlesere tillater deg å blokkere spesifikke eller samtlige cookies. For mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler, følg lenken som korresponderer med din nettleser.

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nb-no/internet-explorer/delete-manage-cookies

Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/Cookies

Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Safari: http://support.apple.com/kb/PH19214 og for iOS - http://support.apple.com/kb/HT1677 

Les mer om informasjonskapsler på nettstedet til Post- og teletilsynet.

Personvern

Ved bruk av tjenester som tilbys på Compareking.no vil du bli bedt om å oppgi visse opplysninger om deg selv til oss. Vi tar personvern på alvor, og vil med dette informere deg om hvordan dine opplysninger vil bli behandlet, hvem som er ansvarlig og hvilke rettigheter du har.

Tjenestene som er tilgjengelige på Compareking.no tilbys av Liber Finance AS, org. nr.: 913 062 922, forretningsadresse: Filipstad brygge 1, 0252 OSLO (referert til som «Liber Finance AS», «vi» eller «oss»). Norsk rett regulerer tjenestene.

Personopplysningsloven med forskrifter og annet relevant lovgivning regulerer Liber Finance AS’ behandling av personopplysninger. Der ikke annet hjemmelsgrunnlag foreligger er ditt samtykke det rettslige grunnlaget for å behandle dine personopplysninger.

Formålet med vår behandling av personopplysninger er delt: Vi behandler dine personopplysninger for å kunne yte deg den tjenesten som tilbys på Compareking.no, det vil si formidling av din lånesøknad til våre samarbeidspartnere (norske banker), inkludert utlevering av visse opplysninger til vår underleverandør Bisnode for kredittsjekk. I denne relasjonen opptrer vi som finansagent etter finansavtaleloven og samtidig er vi databehandler på vegne av våre samarbeidspartnere. Vi har inngått skriftlig databehandleravtale med våre samarbeidspartnere som regulerer vår behandling av personopplysninger til dette formålet. Når du søker kreditt via våre nettsider samtykker du til at vi kan behandle de opplysninger du oppgir til vår finansagentvirksomhet på vegne av våre samarbeidspartnere. Våre samarbeidspartnere er for tiden: Gjensidige Bank, MyBank, Instabank, Ikano Bank, Easybank, Avida Finans, Axo Finans og Komplett Bank og nærmere informasjon om deres behandling av dine personopplysninger kan rettes til kundesenter@instabank.no, laansoknad@ikanobank.no, post@easybank.no, forbruker@avidafinans.no eller kundeservice@komplettbank.no.

Vi ønsker også å bruke opplysningene vi samler inn om deg til å forbedre våre tjenester slik at innholdet blir presentert for deg på en effektiv og forståelig måte. I denne relasjonen er vi selv behandlingsansvarlig etter personopplysningsloven. Når du søker kreditt via våre nettsider blir du spurt om du vil samtykke til at vi bruker dine opplysninger til dette formålet.

Vi ønsker også å kunne bruke opplysningene vi samler inn om deg til å markedsføre andre relevante tjenester og produkter til deg og da på en slik måte at du kun mottar den markedsføringen som er relevant for akkurat deg. Vi ønsker også å utlevere informasjonen til noen av våre samarbeidspartnere slik at de kan tilby deg produkter som er aktuelle for deg. Våre samarbeidspartnere er for tiden: Instabank, Ikano Bank, Easybank, Avida Finans og Komplett Bank. I denne relasjonen er vi selv behandlingsansvarlig etter personopplysningsloven. Det samme gjelder våre samarbeidspartnere. Når du søker kreditt via våre nettsider blir du spurt om du vil samtykke til at vi bruker dine opplysninger til dette formålet.

Liber Finance AS vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger når du har samtykket til at disse kan behandles som ledd i å forbedre våre tjenester og/eller til annen markedsføring som beskrevet ovenfor.

Liber Finance AS vil opptre som databehandler på vegne av den enkelte samarbeidspartner når vi opptrer som finansagent (for personopplysninger som samles inn på vegne av bankene med formål om formidling av lån).

Informasjon som du gir oss kan omfatte følgende: personnummer, e-post, mobiltelefonnummer, hvorvidt du er norsk statsborger eller ikke, sivilstatus, antall barn, boforhold, utdanning, arbeidsforhold, arbeidsgiver, inntekt og kontonummer. Det er frivillig å oppgi disse opplysningene og det er frivillig om du ønsker å samtykke til at vi også kan behandle dine personopplysninger som ledd i å forbedre våre tjenester og/eller til annen markedsføring som beskrevet ovenfor.

Informasjon som vi innhenter om deg kan være informasjon knyttet til gjeldsposter. Vi innhenter dette fra Bisnode.

Informasjon som personnummer utleveres til kredittopplysningsselskapet Bisnode som ledd i vurderingen av om du oppfyller vilkårene for å få lån hos våre samarbeidspartnere. Bisnode foretar en kredittsjekk begrenset til informasjon om eventuelle betalingsanmerkninger.

Vi vil oppbevare personopplysningene dine så lenge vi og våre samarbeidspartnere er pålagt etter norsk lovgivning, og så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet med innhentingen, det vil si den behandlingen du eventuelt har gitt ditt samtykke til. Deretter slettes opplysningene.

Liber Finance AS har etablert regler og rutiner for beskyttelse av personopplysninger. Vi er sertifisert av DigiCert og vi benytter kryptert kommunikasjon for all overføring av data. Når vi formidler opplysninger til en tredjepart forsikrer vi oss om at det finnes ordninger og avtaler som sikrer at de behandler opplysningene på en betryggende måte.

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger, og du kan kreve retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Du kan også når som helst trekke ditt eventuelle samtykke til at disse kan behandles som ledd i å forbedre våre tjenester og/eller til annen markedsføring som beskrevet ovenfor.

Kontakt oss ved behov på e-post: kundeservice@compareking.no, telefon: 800 16 689 eller send brev til Liber Finance AS, c/o Aker Brygge Business Center, Postboks 1433 Vika, 0115 Oslo.

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu