Å søke Kredittkort På Nett Bør Være Lett | Kredittkort | CompareKing
Derfor Skal Det Være Mulig å Finne Et Kredittkort På Nett

Derfor Skal Det Være Mulig å Finne Et Kredittkort På Nett

I gode gamle dager så måtte du møte opp på banken sitt kontor om du ville anskaffe deg Norges beste kredittkort. Heldigvis så har dette forandret seg og i dag er det mulig å finne og søke om et kredittkort på nettet. Dette er bra for forbrukere ettersom det er mye mindre tidkrevende og det er lettere å få et overblikk over de beste tilbudene på markedet. Her er litt praktisk informasjon for deg som leter etter et kredittkort på nett.

Hva er et kredittkort?

Et kredittkort er et korsiktig lån som burde tilbakebetales så raskt som mulig. Det er vanlig at kredittkort har en rentefri periode opptil 45 dager, noen ganger lengre. De fleste kort vil ha en kredittgrense eller maksimumsbeløp som du kan bruke på kortet. Hvis du bruker hele beløpet så vil du ikke kunne bruke kortet igjen før du har tilbakebetalt en del av kreditten du har brukt, også kjent som minimumsbeløpet. Minimumsbeløpet er som oftest på rundt 2,5-3% eller minimum 250 kroner.

Hvor får jeg tak i et kredittkort på nett?

Du vil normalt sett kunne søke om et kredittkort på nettet eller i en bankfilial. Dette varierer fra bank til bank men de fleste storbanker slik som Nordea, DNB, Danske Bank og SpareBank 1 aksepterer søknader på nett så lenge du har BankID.

Hvilke type kort passer for meg?

Kredittkort kommer i en rekke forskjellige varianter – noen kort gir cashback på varekjøp mens andre kort har en lav effektiv rente. Hvilket kort som passer for deg er basert på dine individuelle behov. For eksempel, hvis du reiser mye burde du vurderer et kredittkort som har en god reiseforsikring og som gir deg airmiles. Hos CompareKing kan du søke om de følgende kredittkortene:

Kredittkort som gir deg cashback på varekjøp

Gebyrfrie kredittkort

Spesialtilpasset bensinkort

Kort med lav effektiv rente

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 27 Jul 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18