Det Er På Tide og Kjøpe En Hybridbil! | Teknologi | CompareKing
Det Er På Tide Å Følge I Naboen Sitt Fotspor og Kjøpe En Hybridbil!

Det Er På Tide Å Følge I Naboen Sitt Fotspor og Kjøpe En Hybridbil!

Med stadig økende bensinpriser så begynner flere og flere av oss å vurdere en hybridbil som et gunstig alternativ. Hvis du er en av de som er på utkikk etter en hybridbil som har god drivsøkonomi og gode kjøreegenskaper så burde du ta en titt på Chevrolet Volt. Hvorfor akkurat Chevrolet Volt?

Vel, bilen har et utmerket hybridsystem som tar deg fra Oslo til Bergen uten at man trenger å lade. Hoveddrivkilden i en Chevrolet Volt er en elmotor som yter 150 hestekrefter og har et imponerende dreiemoment på 370 newtonmeter - som er omtrent det samme som en 2 liters dieselmotor. Et lite trykk på pedalen så merker du fort at det er kraft i bilen!

Chevrolet Volt er ikke en typisk hybridbil men snarere en elbil med utvidet rekkevidde.

Hva er prisen for en Chevrolet Volt?

Prisen ligger i underkant av 500 000 kroner, noe som er litt i høyeste laget, spesielt om du sammenligner prisen med en prisen for en velutstyrt Tesla Model S(rett under 600 000). På den andre siden, hvis du er på utkikk etter en hybridbil med god drivstofføkonomi for bykjøring om også har skinnseter og bagasjeplass så er Chevrolet Volt et godt alternativ.

By , 10 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18