Les Dette Før Du Signerer Gjeldsbrevet For Ditt Kredittkort | Kredittkort | CompareKing
Du Må Lese Dette Før Du Skriver Under På Gjeldsbrevet For Ditt Nye Kredittkort På Dagen!

Du Må Lese Dette Før Du Skriver Under På Gjeldsbrevet For Ditt Nye Kredittkort På Dagen!

Du har søkt om et kredittkort på dagen og fått gjeldsbrevet tilsendt av banken. Før du skriver under er det 4 ting du burde sjekke!

 

1) Hvor høy er kredittgrensen din?

Du kan tenke på kredittgrensen din som det høyeste beløpet banken er villig til å låne deg. Det er derfor viktig at du vet nøyaktig hvor høy grensen din er slik at du ikke overskrider den. Hvis du overskrider grensen din kan det fort bli dyrt ettersom du blir belastet gebyrer.

 

Hold styr på hvor mye du bruker ved å sjekke nettbanken regelmessig. Nettbanken gir deg full oversikt over hvor mye du har brukt og hva som er disponibelt.

 

Husk:

Enkelte betalinger blir ikke registert umiddelbart noe som vil si at tallene du ser i nettbanken er ikke alltid oppdatert.

 

2) Hvor mye betaler jeg i effektiv rente?

Den effektive renten forteller deg hvor mye du faktisk betaler for lånet. Dette inkluderer den nominelle renten, eventuelle gebyrer og tidspunktene for de terminvise betalingene. Hvert enkelt kredittkort på dagen kommer med en forskjellig rente. Renten er avhenging av forskjellige faktorer slik som cashback, belønninger, utsender, kreditt historie og en rekke andre ting.

 

Husk:

Hvis du glemmer å betale regningen din en måned kan banken heve renten betydelig. Det er derfor lurt å sjekke kredittkort vilkårene for å se hva som skjer om du glemmer en betaling.

 

3) Hvilke avgifter og gebyrer må jeg betale?

Det er viktig å få en klar oversikt over hvilke avgifter og gebyrer som gjelder for kredittkortet ditt. Enkelte kort slik som Santander sitt Gebyrfri Visa og GE Money Bank sitt MasterCard er gebyrfrie noe som vil si at ikke betaler gebyrer ved varekjøp eller kontantuttak.

 

Her er en liste over noen av de vanligste avgiftene og gebyrene du burde se opp for etter du har søkt om et kredittkort på dagen.

 
  • Årsavgift
  • Purregebyr
  • Administrasjonsgebyr
  • Overtrekksgebyr
  • Gebyr ved kontantuttak
 

4) Har du søkt om et cashback kredittkort på dagen?

Kredittkort som tilbyr cashback ved varekjøp er veldig attraktive om du shopper mye. Vær oppmerksom på at disse kortene vil mest sannsynlig ha en grense på hvor mye cashback du kan få hvert år. Det er derfor viktig å sjekke hvor mye cashback du kan få hvert år.

 

Merk:

De finnes enkelte kort som ikke har noe grense for hvor mye cashback du kan få men dette gjelder som oftest for premium kort.

 

Hvis du har spørsmål til vilkårene i kontrakten du har fått tilsendt, legg gjerne ved en kommentar og vi vil hjelpe deg så mye som mullig.

By , 25 Nov 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18