Du Burde Vurdere Et Billån Uten Sikkerhet | Forbrukslån | CompareKing
Derfor Burde Du Vurdere Et Billån Uten Sikkerhet

Derfor Burde Du Vurdere Et Billån Uten Sikkerhet

Er du på utkikk etter bilfinansiering for å kjøpe en bil fra 5000-350 000 kroner? Sliter du med å stille egenkapital for billånet? Er du ukomfortabel med at banken tar pant i bilen din? Da kan et billån uten sikkerhet og uten pant være noe for deg!

Mange som er på utkikk etter billån nå til dags sliter ofte med å stille egenkapital for lånet. Mange store banker slik som Nordea, SpareBank 1, DNB og Skandiabanken ser gjerne at du stiller 35% i egenkapital om du har lyst å kjøpe en bil. I tillegg vil de ta pant i bilen du ønsker å kjøpe. Forbrukere har ulike preferanser og det er ikke alltid du har lyst at banken tar pant i bilen din.

Flere tilbydere av billån uten sikkerhet

Hvis du ikke ønsker at banken tar pant i bilen din så burde du vurdere å søke om et billån uten sikkerhet og uten pant. Det er flere banker som tilbyr billån uten sikkerhet slik som GE Money Bank, Bank Norwegian, Santander og flere. De fleste bankene tilbyr billån uten sikkerhet opp til 350 000 kroner med en fleksibel nedbetalingstid inntil 15 år. Renten starter fra 7.9% nom. Nedsiden med et billån uten sikkerhet er at renten du betaler er noe høyere enn den ellers ville vært med en billån med sikkerhet. Det er derfor viktig at du har kontroll på finansene dine før du eventuelt søker om et billån uten sikkerhet og uten pant.

CompareKing.no anbefaler at dersom du har mulighet for å legge ned egenkapital og ikke er ukomfortabel med at banken tar pant i bilen din så er et billån med sikkerhet et bedre alternativ. På slutten av dagen så har forbrukere ulike preferanser og du må spørre deg selv hva du er på utkikk etter.

By , 23 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18