Er Et Oppussingslån Egentlig Et Forbrukslån? | Forbrukslån | CompareKing
Et Oppussingslån Er Egentlig Et Forbrukslån, Eller?

Et Oppussingslån Er Egentlig Et Forbrukslån, Eller?

Da har dagen endelig kommet. Konemor er lei og det er på tide å pusse opp kjøkkenet. Etter en rask tur på IKEA har du funnet et kjøkken som er perfekt. Alt er klappet og klart helt til du ser prisen på kjøkkenet... Steike, det var ikke billig nei! Desverre er det slik at oppussing er relativt dyrt i disse dager, enten du kjøper splitter nytt eller brukt. Pågrunn av dette velger mange å ta opp forbrukslån for å finansiere oppussing og renovasjon.

Forbrukslån er et bra alternativ så lenge du velger et lån med gunstig rente og betingelser. Et annet alternativ som er blitt vanligere i disse dager er et oppussingslån. Et oppussingslån er akkurat hva du tror det er, det er et lån som er skreddersydd for deg som er på utkikk etter rimilig finansiering for renovasjon.

Vet ikke helt hva du skal velge? La oss se litt nærmere på begge alternativene.

Forbrukslån

Et forbrukslån er det mest vanlige alternativet om du er på utkikk etter rask og rimelig finansiering. Ettersom de fleste banker i Norge tilbyr forbrukslån så er nok sjangsene større for at du ender opp med et forbrukslån enn at du finner et "rent" oppussingslån. Å finne det perfekte forbrukslånet er ikke alltid enkelt med utallige aktører i markedet. Før du begynner å lete etter et forbrukslån er det viktig at du tar deg tid til å finne ut hvor mye du faktisk trenger.

Når du har identifisert et passende beløp er det verdt å sammenligne slik at du finner det lånet med den laveste renten. Et par leverandører som normalt sett leverer lån med gunstig rente inkluderer GE Money, Opp Finans, Telefinans, Bank Norwegian og Nordax.

Oppussingslån

Et oppussingslån er et lån som tilbys av banker for at du skal ha mulighet til å pusse opp eiendommen din. Normalt sett eksisterer disse lånet som en del av en boliglånspakke, men det er også mulig å få de på en individuell basis.

For øyeblikket er det veldig få aktører i markedet som tilbyr oppussingslån. En av de få aktører som tilbyr dette er Bank Norwegian. Vi ser nærmere på dette lånet nedenfor.

Bank Norwegian:

Bank Norwegian er en av få banker som tilbyr "rene" oppussingslån. Dette lånet tilbyr deg muligheten til å låne opp til 400.000 kroner uten sikkerhet. Den endelige renten du betaler er avhenging av forskjellige faktorer slik som kredittrating og betalingsevne. Ved forbrukslån på 100 000 kroner over en periode på 6 år er den laveste effektive renten 10.41% og den høyeste effektive renten 24,48%.

Hvilket lån du ender opp med til slutt er opp til deg, men som er viktig å huske er at det er forskjellige alternativer i markedet. Sjekk alltid den effektive renten når du er på utkikk etter lån!

By , 15 Nov 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18