Testen På Ekspress Bank Sitt Forbrukslån | Forbrukslån | CompareKing
CompareKing Har Testet Ekspress Bank Sitt Forbrukslån

CompareKing Har Testet Ekspress Bank Sitt Forbrukslån

Et forbrukslån fra Ekspress Bank kan være et bra finansieringsalternativ om du har kontroll på finansene dine. Hensikten med lånet er at du skal få råd der og da. Forbrukslånet kan brukes til hva som helst, enten det er et nytt kjøkken, refinansiering eller en ny bil. Mulighetene er mange men det er ikke alltid like lett å vite hvilke tilbyder som tilbyr det beste forbrukslånet på markedet. Her tar vi en nærmere titt på Ekspress Bank og deres forbrukslån. Tallene er hentet fra lånekalkulatoren til Ekspress Bank.

Eksempel 1. Ekspress Bank Forbrukslån

Lånebeløp 50 000 kr

Månedlig betaling (løpetid 12 måneder) 4 687 kr

Beløp betalt tilbake 56 244 kr

I eksempelet utgjør renten rundt 520 kroner i måneden. Hvis du sammenligner dette med et forbrukslån fra GE Money Bank så vil du se at et forbrukslån fra Ekspress Bank er ca 2000 kroner dyrere over en periode på 1 år.

Eksempel 2. Ekspress Bank Forbrukslån

Lånebeløp 50 000 kr

Måndelig betaling (løpetid 72månder) 1 211 kr

Beløp betalt tilbake 87 192 kr

I eksempelet utgjør rentekostnaden rundt 516 kroner i måneden. Hvis du sammenligner dette med et forbrukslån fra GE Money Bank så vil du se at et forbrukslån fra Ekspress Bank er ca 10 000 kroner dyrere over en periode på 6 år. Her er det mye penger å spare! Ekspress Bank stiller riktignok lavere krav til sine kunder enn GE Money Bank, noe som kan være avgjørende når det kommer til pris.

For å søke om et forbrukslån fra Ekspress Bank må du ha fylt 18 år, ha en inntekt på minimum 200 000 kroner og ikke ha betalingsanmerkninger.

NB! Bildet brukt i denne artikkelen er Designet av Freepik

By , 18 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18