Hvem Er Bedre På Forbrukslån GE Money eller Ikano Bank? | Forbrukslån | CompareKing
2 Lånetilbydere av Forbrukslån Har Kjempet - Hvem Vant Av GE Money Og Ikano Bank?

2 Lånetilbydere av Forbrukslån Har Kjempet - Hvem Vant Av GE Money Og Ikano Bank?

På utkikk etter å finansiere en jordomseiling? Her tar vi en nærmere titt på forbrukslån fra GE Money Bank og Ikano Bank.

GE Money Bank skryter av å være en av Norges største tilbydere av lån uten sikkerhet. Banken har vært aktiv i Norge siden 1946 og gir lån med inntil 12 års nedbetalingstid og en nominell rente fra 7,9% til 21.9%.

Ikano Bank har ikke en like lang historie og ble etablert i Norge først i 1991, da under navnet Ikano Finans. Med Ikano kan du låne inntil 200 000 kroner uten sikkerhet til en nominell rente fra 8,9%. Banken foreslår forbrukslån blant annet hvis du vil slå til på et godt tilbud eller dra på ferie.

Men hvem av de to bankene gir deg de beste vilkårene? Vi har tatt utgangspunkt i en lånesum på 65 000 kroner og en nedbetalingsplan på fem år for å finne deg nøyaktig det svaret. Her er resultatene:

Forbrukslån fra GE Money Bank

Lånebeløp: 65 000 kr

Effektiv rente: 16,84%

Nedbetalingstid: 5 år

Beløp betalt tilbake: 94 150 kr

Forbrukslån fra Ikano Bank

Lånebeløp: 65 000 kr

Effektiv rente: 11,62%

Nedbetalingstid: 5 år

Beløp betalt tilbake: 84 887 kr

Tallene er basert på lånekalkulatorene tilgjengelig på GE Money og Ikanos egne nettsider. Merk at disse er eksempler og at dine lånevilkår vil avvike noe basert på bankens vurdering av din økonomiske situasjon. For å få opplyst nøyaktige vilkår må du sende inn en ikke-bindende søknad. Ikano Bank skiller seg riktignok godt ut i pris og her tyder det på at du kan spare nesten ti tusen kroner hvis du går til rette bank.

NB! Bildet brukt i denne artikkelen ble designet av Freepik

By , 13 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18