Forbrukslån Tilbyr Deg Rimelig Finansiering | Forbrukslån | CompareKing
Et Forbrukslån Tilbyr Deg Rask og Rimelig Finansiering

Et Forbrukslån Tilbyr Deg Rask og Rimelig Finansiering

Er du på utkikk etter rimelig finansiering? Da kan et forbrukslån være et godt alternativ. Fra du legger inn søknaden til du har pengene på konto, sett at du oppfyller kravene, tar det normalt sett 3-5 virkedager. Hvis du bruker BankID kan du få pengene på konto allerede 1-2 dager etter at søknaden har blitt godkjent. Et forbrukslån tilbyr rask og rimelig finansiering som kan hjelpe deg med å betjene uforutsette utgifter som dukker opp.

Hvert enkelt selskap vil ha ulike krav til søker men det er meget sannsynlig at du får innvilget et forbrukslån om du oppfyller de følgende kravene:

• Søker må være norsk statsborger eller ha bodd i Norge over flere år

• Søker må være minst 18 år. Enkelte utlånere vil ha høyere krav

• Søker må ha jobb med fast inntekt

• For å søke om et lån bør du bruke et elektronisk søknadsskjema.Dette er den beste og enkleste måten å søke om et lån. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut søknadsskjemaet med opplysningene dine. Søknaden vil da bli behandlet av utlåner Hvis du oppfyllter alle kravene til utlåner vil du være i stand til å få pengene raskt.

Hvor mye du har lyst å låne er opp til deg. Utlånere tilbyr vanligvis lån opp til 250 000 kroner med en fleksibel nedbetalingstid inntil 15 år. Enkelte utlånere slik som Bank Norwegian tilbyr forbrukslån opp til 400 000 kroner men dette er kun for spesielle søkere. Du bør være klar over at renten på et lån uten sikkerhet vil være høyere enn renten på et lån med sikkerhet. Den effektive renten du får vil variere fra tilbyder til tilbyder men den ligger vanligvis et sted mellom 15-30%.

Forbrukslån på dagen gir fleksibilitet

Forbrukslån på dagen har økt kraftig i popularitet i de siste årene på grunn av rask utbetaling og ingen krav til sikkerhet. Hvis du får innvilget et en søknad om et forbrukslån på dagen så vil du vanligvis ha pengene på konto innen 1-2 virkedager, sett at du bruker BankId for legitimering. Forbrukslån på dagen gir fleksibiliet noe mange setter pris på, spesielt om du er på utkikk etter rask og rimelig finansiering.

By , 21 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18