Slik Får Du Lån Med Dårlig Kreditt | Kredittkort | CompareKing
Kvalifiserer Du For Luksusfellen På TV3? Slik Får Du Lån Med Dårlig Kreditt

Kvalifiserer Du For Luksusfellen På TV3? Slik Får Du Lån Med Dårlig Kreditt

Hvis du sliter med dårlig kredittscore så vil det sannsynligvis være vanskelig for deg å få innvilget en lånesøknad - så hva er alternativene?

Sene betalinger eller betalingsanmerkninger?

Hvis du har slitt med sene betalinger eller betalingsanmerkninger er det meget mulig at du har dårlig kredittscore. Selvom du har dårlig kredittscore vil det ikke si at det er umulig å få innvilget en lånesøknad, men det vil sannsynligvis bli dyrere ettersom rentekostnanden vil være betydelig høyere.

Er det mulig å forbedre kredittscoren din?

Det finnes noen enkle grep du kan ta for å forbedre kreditten din. Hvis du har betalingsanmerkninger burde du umiddelbart ta kontakt med det selskapet det gjelder for å finne en løsning på problemet. Selskapet vil være akkurat like interessert i å finne en løsning på problemet som du er ettersom du vil ha pengene sine tilbake.

Hvilke lån vil du få med dårlig kredittscore?

Det finnes selskaper slik som Bluestep Finans som spesialiserer seg i på å tilby lån for folk som sliter med dårlig kredittverdighet. Disse selskapene tar en veldig høy lånerente for å veie opp for den ekstra risikoen de tar på seg. Jo større risiko, jo mer vil det koste deg. I tillegg til å se på kreditten din så vil de se på jobb, lønn og andre eiendeler du måtte ha slik som eiendom osv.

Fordeler og ulemper ved høye lån

For å få bedre kreditt historie er det mulig at det lønner seg å ta opp et lån selvom renten er høy. Dette vil hjelpe deg med å bygge opp kredittverdigheten din.

By , 02 May 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18