Dette Skal En God Reiseforsikring Dekke! | Forsikring | CompareKing
Dette Skal En Konkurransedyktig og God Reiseforsikring Dekke!

Dette Skal En Konkurransedyktig og God Reiseforsikring Dekke!

Formålet med en reiseforsikring er å hjelpe deg når du eventuelt støter på problemer. Prisen du må betale for reiseforsikringen din er avhenging av alderen din og varigheten av reisen du har planlagt. Hva som er dekket gjennom reiseforsikringen varierer fra selskap til selskap. Her er en liste over de vanligste tingene en god reiseforsikring burde dekke.

 

Personlig ulykke:

En god reiseforsikring burde gi deg kompensasjon for ulykker som hender under ferieoppholdet. Dette burde inkludere alvorlig sykdom, matforgiftning, dødsfall, og andre sykdommer. Det er viktig å huske at når du er ute og reiser er sannsynligheten for å bli syk høyere ettersom du blir utsatt for et nytt miljø. Reiseforsikringen er din beskyttelse mot det uventende.

 

Avbestilling og reise-forsinkelse:

Det er viktig å sjekke at avbestilling og reise-forsinkelse er inkludert i reiseforsikringen din. Hvem vet når vulkanen på Island er klar med nye ablegøyer. Hvis flyet ditt er forsinket eller kansellert av forskjellige grunner kan du sjekke inn på hotell med god samvittighet. Hvor god samvittighet du kan ha er avhenging av forsikringsbetingelsene.

 

Tap av eiendeler og tyveri:

Noen ganger holder det ikke å være ekstra forsikting. Hvis du mister eiendeler eller reisebagasje skal normalt sett en god reiseforsikring kompensere deg for eiendelene du har mistet og hjelpe deg med prosedyrene involvert.

 

Hjemtransport:

Ved eventuelle dødsfall skal en reiseforsikring dekke hjemtransport og alle arrangementer som må arrangeres. Å ha en god reiseforsikring for deg og familien din gir deg ikke bare økonomisk bistand i vanskelig tider men også en tryggheten du trenger for å kunne nyte ferien din til det fulle.

 

Før du tar opp en ny reiseforsikring burde du sjekke ut de forskjellige forsikringsselskapene slik som Tryg, Gjensidige og Frende Forsikring for de beste prisene og lese nøye gjennom vilkårene for å forsikre deg om at du finner en god reiseforsikring!

By , 14 Nov 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18