Hva Er Egentlig Et Lån Med Sikkerhet? | Forbrukslån | CompareKing
Alle Snakker Om Lån Uten Sikkerhet Men Hva er Egentlig et Lån Med Sikkerhet?

Alle Snakker Om Lån Uten Sikkerhet Men Hva er Egentlig et Lån Med Sikkerhet?

Et lån med sikkerhet er svært forskjellig fra et lån uten sikkerhet. Det er derfor viktig å vite hva som er forskjellen på de to. Banker og andre finansforetak er ofte mer villig til å tilby deg et finansiering dersom du har en form for sikkerhet - særlig hvis beløpet du ønsker å låne er over 350 000 kroner. Basert på rentekostnader så vil et lån med sikkerhet i eiendom normalt sett være det billigste alternativet. Ved å ta pant i eiendommen din så vil banken ha mulighet for å selge huset ditt om du ikke betaler for deg. Her forklarer vi forskjellene mellom de to lånetypene og ser nærmere på fordeler og ulemper.

Hva er et lån med sikkerhet?

Et usikret lån er et type finansiering hvor du må stille en form for pant, enten det en bil eller en eiendom. Lånesummen vil normalt sett variere fra 50 000 til 5,000,000 kroner. Renten du får på lånet vil være basert på kredittverdighet, egenkapital og lånesum.

Hva er et lån uten sikkerhet?

Et lån uten sikkerhet er tilgjengelig for personer over 18 år med som har fast inntekt og ingen betalingsanmerkinger. Lånegiver vil ikke stille krav til sikkerhet. Du kan låne inntil 350 000 kroner med en fleksibel nedbetalingstid inntil 15 år. Ettersom banken ikke vil kreve pant for lånet vil renten være en del høyere enn det du ellers hadde betalt for et lån med sikkerhet. Det er derfor viktig å ha kontroll på økonomien før du søker om et lån uten sikkerhet.

Fordeler og ulemper ved et lån med sikkerhet

Med et lån med sikkerhet har du mulighet for å låne et mye høyere beløp enn ved et lån uten sikkerhet, som vanligvis bare går opp til 350 000 kroner. Hvis du sliter med en dårlig kredittverdighet kan du oppleve at det er lettere å kvalifisere for et lån med sikkerhet ettersom du stiller sikkerhet for lånet. Rentekostnaden for et lån med sikkerhet er vanligvis lavere enn et lån uten sikkerhet og nedbetalingsperioden er lengre. Dette kan gjøre det lettere for deg å kontrollere utgiftene dine.

Fordeler og ulemper ved et lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet er et fleksibelt lån inntil 350 000 kroner med en nedbetalingstid inntil 15 år. De fleste som søker om et forbrukslån er på utkikk etter en rask form for finansiering hvor en ikke trenger å stille sikkerhet for lånet. Et forbrukslån kan være på kontoen din allerede 1-2 virkedager etter du søkte. Den effektive renten vil variere fra 15-30%.

By , 03 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18