Kredittkort Kan Gi Deg Fleksibilitet Og Trygghet | Kredittkort | CompareKing
Et Kredittkort Gir Deg Fleksibilitet og Trygghet i Hverdagen!

Et Kredittkort Gir Deg Fleksibilitet og Trygghet i Hverdagen!

Et kredittkort er et betalingskort hvor du betaler på kreditt. For mange gir dette fleksibilitet og trygghet i hverdagen. Det hender at det dukker opp uforutsette utgifter som må betales umiddelbart og da hjelper det å ha et kredittkort tilgjengelig. Det som er viktig å huske er at et kredittkort er en type lån som må betales tilbake til kortutsender. Som alle andre lån så må dette lånet håndteres på en skikkelig måte slik at du unngår unødvendinge gebyrer og renter. De fleste kredittkort kommer med en reise-og avbestillingsforsikring.

Sjekk kredittscoren din før du søker om et kredittkort

Når du søker om et kredittkort vil kortutsender foreta en kredittsjekk før de eventuelt godtar søknanden din - hvis du har lav kredittscore er det mulig at du blir nektet kreditt. På den andre siden, hvis du har en god kredittscore er det mulig at du får bedre tilbud enn det som er annonsert. Når banken godkjenner søknaden din vil de sette en maksimal kredittgrense som er det maksmimale beløpet du kan bruke. På slutten av hver måned vil du motta en bankutskrift som gir deg en detaljert oversikt over hvor mye du har disponiblet og hva du har brukt pengene på. De fleste banker vil gi deg en rentefri periode på 45 dager til 50 dager alt etter hvilket bank du snakker med. Dette vil da si at hvis du behandler kredittkortet ditt riktig skal det være mulig å unngå renter og gebyrer.

Sørg for at du betaler ned så mye som mulig

Når du skal nedbetale gjelden din er det viktig at du prøver å betale tilbake så mye som mulig hver måned. Hvis du velger å kun betale minimumsbeløpet hver måned kan det ta usedvanlig lang tid å tilbakebetale kreditten du har brukt. Du burde alltid betale minimumsbeløpet slik at du slipper straffegebyr og unødvendige rentekostnander. For de fleste kredittkort vil du betale gebyrer ved kontantuttak og overføring fra kort til konto. Hvis du vil slippe å betale gebyrer burde vurdere å anskaffe deg et gebyrfritt kort slik som Gebyrfri Visa fra Santander eller Skandiabanken sitt kredittkort.

Et kredittkort tilbyr deg en sikker og enkel måte å betale for varekjøp. Sørg for at du blir kongen av finansene dine slik at du unngår unødvendige renter og gebyrer.

By , 11 Jan 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18