Oppussingslån Uten Sikkerhet Er Et Forbrukslån | Forbrukslån | CompareKing
Et Oppussingslån Uten Sikkerhet Er Et Forbrukslån i Forkledning

Et Oppussingslån Uten Sikkerhet Er Et Forbrukslån i Forkledning

Det er ikke billig å pusse opp en bolig, men med dagens stramme boligmarked er det mange som finner det fordelaktig å velge et oppussingsobjekt. Da får man en billigere bolig, selv om man også sitter igjen med problemstillingen om hvordan oppussingen skal finansieres. Hvis du ikke har tenkt å gjøre jobben selv kan oppussing ende med å koste flere hundre tusen kroner, og ved å utsette arbeidet kan det fort bli verre. Du trenger altså et lån, men skal du velge med eller uten sikkerhet?

I de fleste tilfeller vil det billigste være å utvide boliglånet og utnytte sikkerheten og de gunstige rentesatsene som det medfører. Men det krever at du har friverdi i boligen, og hvis boligen er nykjøpt har du nok ikke betalt så mye i avdrag ennå. Oppussing kan være aktuelt for boligeiere som har bodd i hjemmet sitt en stund og som over tid har fått behov for større fornyelser, og da er jo saken klar. Med høye prisstigninger på boligmarkedet vil du sannsynligvis kunne refinansiere og da er det ikke noe grunn til at du ikke skal få bakt inn et nytt lån.

Men hvis du altså ikke har ledig pant i boliglånet og ikke får lån gjennom banken, må du tenke nytt. Du kan da vente, spare og håpe på det beste eller ta opp et oppussingslån på dagen. Da må du riktignok belage deg på høye rentesatser; de aktørene som tilbyr forbrukslån og foreslår oppussing som et mulig formål tar 17% i effektiv rente i gjennomsnittlig pris. Hvis du vet at du har trygg økonomi og kan tåle store lånekostnader er et oppussingslån uten sikkerhet likevel noe du bør vurdere. Husk at utsettelse kan koste deg dyrt og dessuten bli utrivelig.

Når du søker om et oppussingslån uten sikkerhet trenger ikke å oppgi hva du skal bruke pengene til og kan for så vidt låne fra hvem som helst, men blant de aktørene som foreslår behov for oppussing som grunnlag for lån finner vi Bank Norwegian,Santander, Ekspress Bank, BB Finans, GE Money Bank, yA Bank og Opp Finans. Med disse kan du låne opptil 350 000 kroner uten å stille med sikkerhet. Men pass på at du setter opp et klart budsjett og ikke låner for mye. De ekstra pengene du ikke trengte kan koste en hel del mer i rentekostnader over tid.

By , 29 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18