Kredittvurderingen Kan Være Din Verste Fiende! | Kredittkort | CompareKing
Derfor er En Kredittvurdering Din Verste Fiende!

Derfor er En Kredittvurdering Din Verste Fiende!

Med mange attraktive kredittkort på markedet kan det være fristende å anskaffe seg et nytt kredittkort. Desverre så er det slik at hvis du har en dårlig kredittverdighet kan det være vanskelig å få innvilget en eventuell søknad. Hva er kredittvurdering og hvordan påvirker det søknaden din?

Når du søker om kreditt vil en utlåner foreta en kredittvurdering for å få et inntrykk av deg som kunde. Filen som lånegiver bruker for å vurdere deg blir holdt hos kredittopplysningsbyråene og inneholder informasjon om din økonomiske historie, inkludert inkassosaker og lignende.

Hver enkelt utlåner har sitt eget rangeringssystem. Normalt sett vil du få en poengsum, jo høyere poengsummen er høy jo bedre avtale får du. Hvis du har en lav poengsum vil du få et dårligere tilbud eller ingen tilbud i det hele tatt.

Gjeldshistorie

Hvis du har slitt med høy kredittgjeld i de siste årene vil du neppe få innvilget en søknad. Hvis du aldri har tatt opp lån tidligere vil du normalt sett få en lavere kredittscore ettersom det er vanskelig får utlåner å evaluere betalingsevnen din.

Ta kontroll over din gjeld

For å forbedre kredittverdigheten din må du ta kontroll over gjelden din. Du burde alltid sørge for at du betaler i tide og ikke overskrider kredittgrensen din. Hvis du ikke kan betale for deg, kontakt utlåner umiddelbart.

By , 18 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18