Finn Et Kredittkort Som Passer Dine Behov | Kredittkort | CompareKing
Slik Finner Du Et Konkurransedyktig Kredittkort Som Passer Dine Behov!

Slik Finner Du Et Konkurransedyktig Kredittkort Som Passer Dine Behov!

Med hundretalls forskjellige kredittkort på markedet er det ikke like lett å finne et kredittkort som passer dine behov. Skal du søke om et kredittkort i din lokale bank eller skal du søke i en annen bank? Hva slags type kredittkort trenger du? Skal jeg betale årsavgift eller skal jeg finne et kort uten årsavgift? De fleste av oss har mange spørsmål når det kommer til kredittkort men en ting er sikkert - ved å sammenligne kredittkort kan du finne et kredittkort som passer dine behov og spare penger. Hvorfor burde jeg sammenligne?

Evaluer dine behov, sammenlign og søk!

Det er mye penger å spare ved å sammenligne kredittkort, enten du er på utkikk etter et kredittkort som gir deg airmiles, cash back, reiseforsikring, lav rente eller gebyrfrie uttak. Når du sammenligner så kan du lære mer om fordelene og ulempene til flere forskjellige kort. Ved å veie kortene opp mot hverandre så er det mulig for deg å identifisere et kort som står i stil til det du ser etter. For eksempel, hvis du bruker bilen din ofte og investerer mye penger i drivstoff så burde du sammenligne bensin-kort slik at du finner et kort som passer deg. Hvis du kun fyller drivstoff på Shell så er det meget mulig at Shell sitt kredittkort er det mest gunstige. Her er det tusenvis av kroner å spare!

Noe som ofte er i fokus når folk ser etter kredittkort er kredittkort rente ettersom den kan variere en del. Det som er viktig å huske er at kredittkort rente kun tilfaller når du går over den rentefrie perioden. De fleste kredittkort vil ha en rentefri periode opp til 45 dager. Hvis du har kontroll på økonomien din så vil du aldri måtte betale kredittkort rente. Sørg for at du betaler minimumsbeløpet.

Tenk deg litt om

Hvilket kredittkort som passer deg best er basert på dine behov. Før du søker om et kort så burde du bruke litt tid på å evaluere hva du er på utkikk etter slik at du ender opp med et kort som passer for deg og ditt bruk.

By , 23 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18