Dette Sier Reven om Målsetting For 2014! | Livsstil | CompareKing
Dette Sier Reven om Målsetting For 2014!

Dette Sier Reven om Målsetting For 2014!

Da nærmer vi oss ennå et årsskifte og det er på tide å komme opp med nyttårsforsetter for 2014. Hva vil du oppnå i 2014? Trene mer og bli sunnere? Starte på en ny diett? Reise verden rundt på en seilbåt? Det er bra å ha et mål for 2014 slik at du utvikler deg og har noe å strekke deg etter. Alt for mange av oss utsetter ting vi har lyst å gjøre fordi vi ikke er strukturert nok. "Jeg tar det senere...."

 

Med et økende kostnandsnivå burde smarte spareløsninger være høyt oppe på listen over mål for 2014. Det å formulere mål er ikke alltid like enkelt og det innebærer ofte tøffe sannheter om deg selv. Hva sier reven om målsetting for 2014? Bruk SMART goals for målsetting.

 

S - Vær konkret om hva du ønsker å oppnå. Å spare penger er et ganske bredt mål. Vær spesifikk, nøykatig hvor mye har du lyst å spare?

M - Kom opp med mål som er målbare. For å se at du beveger deg i den riktige retningen må du kunne måle fremgang.

A - Sett mål det er mulig å nå. Hvis du tjener 300 000 kr i året er det ikke realistisk å spare 50 000 kroner i måneden. Det er derfor viktig å sette mål som det er mulig å oppnå.

R - Vær realistisk med deg selv. Når du setter mål er det også viktig å være realistisk. Er det mulig å spare 95% av månedsinntekten din og leve på luft og kjærlighet resten av måneden? Dette er ikke et realistisk mål(for de fleste)..

T - Vær streng med deg selv slik at du hele tiden beveger deg mot målet ditt. Hvis du har satt deg som mål å spare 1000 kroner i måneden sørg for at du sparer 1000 kroner i måneden. Dette betyr kanskje at du må begrense andre aktiviteter som du har lyst å være med på.

 

SMART Goals

SMART Goals er et verktøy du kan bruke for å hjelpe deg med målsetting. Å sette seg et mål er en ting, å gjennomføre målet er noe helt annet. Vær streng med deg selv og sørg for at du oppnår målene du har satt!

By , 26 Dec 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18