Slik Velger Du Et Forbrukslån Uten Sikkerhet! | Forbrukslån | CompareKing
Hvilket Forbrukslån? Slik Velger Du Et Forbrukslån Uten Sikkerhet!

Hvilket Forbrukslån? Slik Velger Du Et Forbrukslån Uten Sikkerhet!

Hvis du trenger penger for å finansiere bryllupet ditt eller en familieferie til Spania har du sannsynligvis vurdert å ta opp et forbrukslån - et lån hvor du ikke behøver å stille sikkerhet. Ettersom utlåner tar en større risko vil et forbrukslån ha en høyere rente enn du ville hatt med et boliglån.

 

Det er ikke alltid like lett å vite hvilket forbrukslån som er det mest passende. Her har to punkter som kan du burde ha i bakhodet når du vurderer hvilket forbrukslån som passer for deg.

 

#1 Kredittscore er viktigere enn som så!

Ettersom du ikke stiller sikkerhet for lånet vil lånebetingelsene du får være basert på inntekt, gjeld, kreditthistorie og kredittverdighet. Pass på at du sjekker historien din før du søker om forbrukslån. Du kan sjekke den på den følgende linken: Soliditet

 

Hvis du er redd for at du vil få en høy rente pågrunn av dårlig kredittscore kan du finne en partner som kan signere papirene sammen med deg. Sammen får dere sannsynligvis en lavere rente. Hvis du har mulighet for å stille sikkerhet slik som et hus eller bil har du mulighet for å få en bedre rente. Merk at hvis du stiller huset ditt som sikkerhet kan du miste huset ditt ved eventuelle inkassokrav eller lignende.

 

På den andre siden, hvis du har en god kreditthistorie er det mulig å få et forbrukslån med en gunstig rente. Hvem liker vel ikke en gunstig rente?

 

#2 Sammenlign, sammenlign og sammenlign litt til..

Det beste tipset for å finne ut hvilket forbrukslån uten sikkerhet som passer for deg er ved å sammenligne lånetilbud. Du tenker gjerne at det er både tidkrevende og slitsomt å finne et passende lån, men der tar du feil. Compareking kan hjelpe deg med akkurat dette! Når du vurderer hvilket forbrukslån som er mest passende for deg er det viktig at du sammenligner produktene i markedet slik at du får et helhetsbilde.

 

Husk:

Det gjelder å holde øynene åpen når du søker om forbrukslån. Når utlåner vurderer hvor mye du må betale for å låne penger vil de anslå en rente basert på kreditthistorie, inntekt, gjeld og låneperiode. Hvis du finner ut at du vil betale ned lånet ditt tidligere enn antatt er det mulig at du må betale gebyrer. Pass på at du leser nøye gjennom papirene før du eventuelt signerer slik at du unngår overraskelser.

By , 03 Dec 2013
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18