Hvor Mye Koster Et Forbrukslån? | Forbrukslån | CompareKing
koster et forbrukslån

Hvor Mye Koster Et Forbrukslån?

I de senere år har det blitt svært populært med forbrukslån på dagen. Ifølge Finanstilsynet så hadde nordmenn 67,7 milliarder kroner i forbrukslån i 2013 og det er forventet at dette tallet kommer til å øke ytterligere. Hvis du ser på antallet finansieringsselskap på markedet så er ikke vanskelig å se at lån uten sikkerhet har kommet for og bli.

Et forbrukslån er usikret lån hvor banken ikke krever at du stiller pant for lånet. Det er mulig å låne inntil 400 000 kroner med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Du velger selv hva du vil brukene pengene til, enten det er oppussing av kjøkkenet eller refinansiering av gjeld. Banken legger seg ikke opp i hva du har tenkt å bruke pengene på, det er en privatsak.

Hvor mye koster et forbrukslån?

Forbrukslån og kredittkort har fått mye negativ publisitet etter at Luksusfellen ble introdusert på TV3. Som alle lån, så må et forbrukslån betales tilbake og det kan fort bli dyrt om du ikke klarer å henge med i svingene. Det er derfor viktig at du tar et oppgjør med realitetene i privatøkonomien før du eventuelt søker.

Renten du får på et forbrukslån er basert på ulike faktorer slik som inntekt, gjeldsposter og kreditt historie. Vanligvis så vil du kunne få en lavere rente om du søker sammen med en medsøker.

Nedenfor har vi tatt for oss den “vanligste renten” til noen av de ledende finansieringsselskapene i Norge. 

Basert på denne listen så ser du at yA Bank kommer best ut. Selv om 15.85% er den vanligste renten så er det ikke sikkert at du får en tilsvarende rente. For å finne ut hvilke rente du får så må du sende inn en uforpliktende lånesøknad.

Forbrukslån på dagen, timen og minuttet!

To av grunnene til at nordmenn elsker forbrukslån er fordi at søknadsprosessen er enkel og behandlingstiden er kort. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en enkel lånesøknad på nett. Hvis banken har automatiserte systemer så kan du få svar innen et par minutter. Bruk BankID for å signere lånedokumentet så har du pengene på konto innen 1-2 virkedager – enkelt og greit.

Nye og populære forbrukslån

Det dukker stadig opp nye varianter av forbrukslån. Noen av det mest kjente inkluderer billån uten sikkerhet, smålån på dagen og refinansiering av gjeld. I tillegg så finnes det også sms-lån og ekspresslån. De to sistnevnte regnes som mikrolån ettersom lånebeløpet er relativt lavt. Mikrolån kan fort bli dyre ettersom renten er skyhøy,  så det gjelder å være forsiktig. 

By , 18 Sep 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18