Slik Blir Du Millionær - Ta Første Steget i dag! | Livsstil | CompareKing
Slik Blir Du Millionær - Ta Første Steget i dag!

Slik Blir Du Millionær - Ta Første Steget i dag!

Et privatfly, en villa med utsikt over havet og en sportsbil parkert i garasjen; hvis det er en ting de fleste av oss har til felles så er det at vi har lyst å bli velstående. En ting er å drømme, en annen ting er å realisere drømmene sine. Penger regner som oftest ikke ned fra himmelen, så her gjelder det å forkaste gamler vaner og tankesett. Er du villig til å ofre litt? Da er det på tide å gjøre noe med det!

Dette er tingene du må gjøre for å bli millionær

Du må: Tro på at du kan bli millionær. Basert på loven om tiltrekning er det første steget mot å bli millionær å tenke på deg selv som en millionær. Lukk øynene og kjenn på følelsen. Å bli millionær er like mye en tenkemåte som det er en handling. Du fortjener å bli millionær akkurat like mye som alle andre. Warren Buffet sa i sine yngre dager at han alltid visste at han kom til å bli rik. Han tvilte ikke et sekund. Kast fra deg tvilen!

Du må ikke: La tankene dine ta fra deg motivasjonen. Mange føler at de ikke fortjener å bli millionær eller at veien er for lang. Med den slags tanker kommer du ingen steder. Rens opp tankegangen din, du vet selv hva du fortjener.

Du må: Ha mot til å jobbe for deg selv. Hvis du har lyst å tjene gode penger må du være tøff nok til å jobbe for deg selv og få andre til å jobbe for deg. I en vanlig jobb tar det normalt sett lang tid før du blir millionær, hvis du noen gang kommer dit. Ved å jobbe for andre begrenser du inntjeningspotensialet ditt ettersom du skaper verdi for selskapet du jobber for. Du må spørre deg selv, har du motet til å jobbe for deg selv?

Du må ikke: Være utålmodig. Veien til å bli millionær er lang - du trenger kunnskap og bekjente som kan hjelpe deg. Ikke vær utålmodig, din tid vil komme om du har troen.

Du må: Være seig og alltid åpen for å lære nye ting. De å bli rik er ingen lett oppgave - de fleste vil gi opp så snart de møter motgang. Flere anerkjente gründere har sagt at suksess er noe som kommer når du er så langt nede at du ikke tror det er mulig å komme lengre. Tro på deg selv og sørg for at du hever deg over ethvert nederlag du møter på veien. Bli en seigemann! Et veldig godt eksempel på en som er seig er Donald Trump. I 1991 skyldte han over 900 million dollar. I dag er han verdt $3.5 milliarder. Der har du en seigemann!

Du må ikke: Være selvopptatt og tro at du vet alt. Du må stadig være på utkikk etter å lære nye ting og bli bedre. Rikdom bygges på et sterkt fundament av kunnskap.

Du må: Kunne klare å leve med lite og nyte de små tingene i livet. Å bli millionær er ingen enkel oppgave og de krever mye av deg som person. Når du starter noe på egenhånd vil du se at du sliter med å få hjulene til å rulle - noe som er helt normalt. Du må derfor klare å leve med lite og nyte de små tingene i livet. Sett pris på de små tingene i livet, så skal du se at du setter pris på tingene som kommer senere.

Du må ikke: Bli fanget i livsstil-inflasjon. Når en person tjener mer penger vil man automatisk bruke mer penger. På slutten av måneden så er situasjonene den samme som den var når du tjente mindre penger. Du har havnet i status quo med andre ord. Sørg for at du ikke blir en av de som bruker alt de tjener hver måned. Noen tips for å adminstrere økonomien din bedre:

1.Selvom du tjener mer trenger du ikke å bruke mer penger

2.Ikke bruk mye penger på gjenstander som taper seg fort i verdi(f.eks. bil, båt, motorsykkel).

3.Sett pris på de små tingene i livet

4.Spar mot framtiden!

By , 09 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18