Slik Finner Du Norges Beste Forbrukslån! | Forbrukslån | CompareKing
Slik Finner Du Norges Beste Forbrukslån!

Slik Finner Du Norges Beste Forbrukslån!

De gode nyhetene når det gjelder å finne beste forbrukslån er at du allerede befinner deg på riktig sted, nemlig på internett. Det meste foregår på nettet for tiden, enten du skal låne fra banken eller fra et finansieringsselskap.

Det kan nok være nyttig å spørre om råd ansikt til ansikt med en rådgiver, men det finnes også en rekke redskaper på nettet og når det gjelder å sammenligne priser er dette den beste måten å få seg en god oversikt.

CompareKing.no kan hjelpe deg med å finne det beste forbrukslånet

Visste du at CompareKing.no kan hjelpe deg lånesøknaden? Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en uforpliktende lånesøknad så fikser CompareKing resten for deg - enkelt og greit. Så snart du har mottatt et lånetilbud vil du motta en e-post og en SMS om at lånetilbudene dine er klare. Deretter kan du sammenligne lånetilbud og velge det tilbudet det beste forbrukslånet.

Nominell eller effektiv rente?

Det er viktig at man skiller mellom effektiv og nominell rente, og det er på grunnlag av en del forkludring på dette området at det tidligere har vært vanskelig å sammenligne forbrukslån. Låntilbydere har nemlig en tendens til å markedsføre med nominell rente, men dette viser deg ikke alle lånekostnadene. Du må regne med å betale etablerings- og termingebyr i tillegg, og det er bare i den effektive renten at disse ekstrakostnadene er medregnet. Enkelte banker/finansselskaper tilbyr lån uten gebyrer men da blir renten høyere. For de fleste forbrukslån er den effektive renten et sted mellom 15% til 35%.

Nå som du har fått en oversikt over de beste gjennomsnittsprisene er det på tide å fylle ut en uforpliktende lånesøknad. Et forbrukslån trenger ikke å være uten sikkerhet og det kan være penger å spare i rentekostnader hvis du har bolig eller andre eiendeler som kan stilles i pant. Det kan også være aktuelt å sjekke om det tilbys avdrags- eller rentefrihet i startfasen.

Lånesøknader er uforpliktende og du trenger ikke å ta tilbudet når søknaden blir innvilget. Men det er først ved å søke at du får vite kostnadene som vil gjelde for deg. Dette er fordi kostnadene for hvert lån blir beregnet individuelt på grunnlag av fast inntekt og tidligere gjeldsforhold.

By , 21 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18