Slik Finner Du Et Billig Forbrukslån! | Forbrukslån | CompareKing
Slik Finner Du Et Billig Forbrukslån!

Slik Finner Du Et Billig Forbrukslån!

Hvis du trenger penger umiddelbart, kanskje som følge av en større uforutsett utgift, kan et forbrukslån være løsningen. Problemet er bare de store prisforskjellene og den uklare markedsføringen. Hva er egentlig forskjellen på nominell og effektiv rente, hva blir de totale lånekostnadene og hvordan finner du et billig forbrukslån?

Sammenlign og finn et billig forbrukslån

Nettsider som CompareKing.no hjelper deg med å få klarhet i disse spørsmålene og tar deg et steg videre i slaget for å finne et billig forbrukslån Her kan du sammenligne forbrukslån fra Norges største tilbydere og velge det forbrukslånet som passer deg best. Du velger ganske enkelt lånesum og nedbetalingstid og så fikser vi resten. Det er gratis å sende inn søknad, tar ikke all verdens tid og du er ikke forpliktet til noe som helst. Låntilbydere som reklamerer med forbrukslån på dagen eller timen behandler søknaden automatisk så det blir ikke lenge å vente.De fleste forbrukslån er nemlig annuitetslån og du betaler altså det samme hver måned. Etter hvert som avdragene blir større justeres renten tilsvarende.

En av grunnene til at du bør sammenligne priser på uavhengige nettsider som CompareKing.no er at låntilbydere ofte er mer ivrige med å presentere deg med den nominelle renten. Det betyr at renten som blir oppgitt på diverse kalkulatorer ikke tar med etablerings- eller termingebyr. Låntilbydere er forpliktet til å oppgi alle kostnadene i form av en effektiv rente, så et eller annet sted på nettsiden skal du kunne finne den. Du ser den ofte oppgitt i tre gjennomsnittsprisklasser: lav, middels og høy, men siden dette ikke er tatt med i kalkulatoren blir du sittende igjen med mer upresise eksempler. Hvis du vet hvordan den nominelle renten er beregnet finnes det verktøy på nettet som kan hjelpe deg.

Spar tid og penger

CompareKing sparer deg for bryet med å lete og regne og gir deg en oversiktlig liste slik at du kan sammenligne og opparbeide et bilde av hvilke lån som vil koste deg minst. Husk at effektiv rente inkluderer alle gebyrer og avgifter, så her er det ikke noe skjult. Du får de best rentevilkårene hvis du har god inntekt og ordnet økonomi. For de fleste vil det si en effektiv rente på rundt 15-20%.

Bildet brukt i denne artikkelen er designet av Freepik

By , 19 Mar 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18