Slik finner du et kredittkort med lav rente | Kredittkort | CompareKing
kredittkort med lav rente

Slik Finner Du Et Kredittkort Med Lav Rente (Eff. 16.36%)

Kredittkort har økt i popularitet i de siste årene og i følge Euromonitor så vil de bli sendt ut 350 000 nye kredittkort i 2014, og det er kun i Norge. Ofte når det er snakk om kredittkort så tenker de fleste på renter. Ettersom et kredittkort er et lån så vil de løpe renter på utestående saldo etter den rentefrie perioden er over. Hvis du vet at du klarer å nedbetale den utestående saloden din hver måned så har det ikke noe og si om renten på kredittkortet er høyt eller lavt. På den andre siden, hvis du ikke klarer å nedbetale saldoen hver måned burde du lete etter et kredittkort med lav rente som passer din livsstil. Vi viser deg hvordan du finner et kredittkort med lav rente: 

1 ) Sjekk kredittvurderingen din

Hvis du søker om et kredittkort så vil selskapet foreta en kredittsjekk av deg som søker. Jo bedre kreditt historie du har, jo bedre vilkår vil du få. Du kan sjekke kreditt historien din på Experian og Soliditet.

2 ) Bruk sammenligningssider

Den beste måten å finne et kredittkort med lav rente er ved å bruke sammenligningssider slik som Finansportalen. Sammenligningssider hjelper deg med å få en god oversikt over fordeler og ulemper slik at du kan ta en informert beslutning. I tillegg så kan du også sortere kredittkort i forskjellige kategorier. Hvis du har lyst at noen gjør jobben for deg så kan du bruke CompareKing!

3 ) Ta deg god tid

Ettersom renten på kredittkort kan variere i stor grad så burde du ta deg god tid når du er på utkikk etter et nytt kredittkort med lav rente. I tillegg til å se på den effetive renten så burde du også se på andre ting slik som gebyrer, rentefri periode og fordeler.

Ved å ta deg god tid kan du sørge for at du ender opp med et kredittkort som passer dine behov. Har du erfaringer med kredittkort du har lyst å dele? Del gjerne med oss i kommentarfeltet!

By , 18 May 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18