Ikke Bruk Kredittkort På Vei Til Luksusfellen | Kredittkort | CompareKing
Ikke Bruk Kredittkort om Du Kvalifiserer for Luksusfellen på TV3!

Ikke Bruk Kredittkort om Du Kvalifiserer for Luksusfellen på TV3

Et kredittkort tilbyr deg som forbruker en rask og enkel finansiering, enten du skal på storybyferie i London eller har lyst å kjøpe nye klær på nettet. I disse dager finnes de flere forskjellige kredittkort som tilbyr ulike fordeler slik som cashback, airmiles og rabatter.

En annen fordel med et kredittkort er at du som oftest får reise- og avbestillingsforsikring inkludert med kortet. Dette er spesielt nyttig for forbrukere som reiser mye. Hvis du bruker kredittkortet riktig kan det være meget gunstig, men kun om du har kontroll på egen økonomi.

Ikke bruk kredittkort om du ikke..

Klarer å betale regningene dine i tide. Ikke bare er kredittgjeld unødvendig dyrt, men du står også i fare for å få betalingsanmerkninger om du ikke håndterer gjelden på en god måte. Verdt det? Ikke i det hele tatt!

Bruk kredittkort om du klarer å....

Betjene lånet ditt på en god måte. I motsetning til et debetkort så låner du penger når du bruker et kredittkort. Med de fleste kredittkort får en rentefri periode inntil 45 dager - noen ganger lengre. Hvis du betaler tilbake det utestående beløpet hver måned slipper du å betale renter, med andre ord, du kan låne penger gratis om du betjener kortet ditt på en god måte. Betal så mye som mulig hver måned.

Ikke bruk kredittkort om du er...

På utkikk etter et langsiktig lån. Et kredittkort er et kortsiktig lån hvor du burde nedbetale hele beløpet hver måned. Renten du betaler på utestående kreditt kan varierer fra 18-30%. Hvis du sammenligner dette med hva du betaler for et boliglån så ser du raskt at kredittgjeld ikke er gunstig på lang sikt.

By , 21 Apr 2014
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Steng vindu

Hei,
Vi er tilgjengelige på chatten mandag-torsdag mellom 9-21 og fredager mellom 10-18